Paskutinis 2017-ųjų MVP – E. Želionis
Foto: Fotodiena.lt

Paskutinis 2017-ųjų MVP – E. Želionis

Autorius: LKL.LT
2017-12-31

Edgaras Želionis tapo naudingiausiu paskutinės 2017-ųjų „Betsafe–LKL“ savaitės žaidėju. Klaipėdos „Neptūno“ puolėjas padėjo savo ekipai įveikti Prienų–Birštono „Vytautą“.

E. Želionis surinko 28 naudingumo balus ir pagal šį rodiklį buvo geriausias tarp aštuonių „Betsafe–LKL“ komandų, žaidusių paskutinę 2017-ųjų savaitę.

„Neptūno“ atstovas naudingiausiu savaitės žaidėju tapo antrą savaitę iš eilės ir jau šeštą kartą per 14 šio sezono savaičių.

„Neptūnas“ trečiadienį namie 104:83 pranoko „Vytautą“, E. Želionis per 23 minutes pelnė 13 taškų (5/6 dvitškių, 3/3 baudų), atkovojo 6 kamuolius ir atliko 5 rezultatyvius perdavimus.

Naudingiausiu „Betsafe–LKL“ savaitės žaidėju E. Želionis tapo antrą kartą šį sezoną.

Į naudingiausiųjų penketuką taip pat pateko kitas „Neptūno“ puolėjas Laimonas Kisielius, taip pat „Vytauto“ gynėjas Edvinas Šeškus ir du Vilniaus „Lietuvos ryto“ atstovai Christopheris Krameris ir Egidijus Mockevičius.

E. Šeškus buvo antras pagal naudingumą – pelnė 18 taškų, atkovojo 6 kamuolius ir surinko 25 naudingumo balus, bet pergale džiaugėsi „Neptūnas“.

Geriausiu įžaidėju šią savaitę buvo „Lietuvos ryto“ gynėjas Ch. Krameris. Jo atstovaujama komanda 85:74 pranoko Alytaus „Dzūkiją“, įžaidėjas pelnė 14 taškų, atkovojo 5 kamuolius ir atliko 7 rezultatyvius perdavimus, taip surinkdamas 24 naudingumo balus. Ch. Krameris pirmauja daugiausiai rezultatyvių perdavimų lygoje atliekančių žaidėjų sąraše.

Pirmą kartą šį sezoną į naudingiausiųjų penketuką pateko L. Kisielius. „Neptūno“ puolėjas pelnė 15 taškų, perėmė 3 kamuolius, atliko 5 rezultatyvius perdavimus ir surinkęs 23 naudingumo balus sužaidė geriausias sezono rungtynes.

Penketuke pirmą kartą atsidūrė po traumos atsigavęs E. Mockevičius. „Lietuvos ryto“ aukštaūgis per 20 minučių pataikė visus 7 mestus dvitaškius, taip pelnydamas 14 taškų, atkovojo 8 kamuolius ir blokavo 2 metimus – vidurio puolėjas baigė rungtynes su 23 naudingumo balais.

Rėmėjai

Titulinis rėmėjas

Generalinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Partneriai

Techninis partneris
Transliacijų partneris
Transliacijų partneris
Techninis partneris
Medicinos tyrimų partneris
Transliacijų partneris
Techninis partneris