Dėjimų konkurse šou pasiruošęs kurti V. Bobrovas nekartos B. Griffino dėjimų
Foto: Fotodiena.lt/J. Elinskas

Dėjimų konkurse šou pasiruošęs kurti V. Bobrovas nekartos B. Griffino dėjimų

Autorius: LKL.lt
2018-02-15

„Oro karaliaus“ konkursas šiais metais ir vėl vyks SIL–Karaliaus Mindaugo taurės turnyro metu, o jame dalyvausiantis Viačeslavas Bobrovas jau dabar turėtų jausti spaudimą iš Klaipėdoje susirinksiančių fanų.

Būtent Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ atstovas yra tas krepšininkas, kuris šį sezoną bene dažniausiai išbando „Betsafe–LKL“ arenų lankų tvirtumą. Nuolatinis gražiausių savaitės epizodų dešimtuko dalyvis taip pat turės susigrumti su daug žadančiais varžovais.

ŽAIDĖJAS KLUBAS AMŽIUS
[METAI]
ŪGIS
[CM]
Šarūnas Beniušis Šiauliai 24 206
Vyačeslav Bobrov Pieno žvaigždės 25 201
LaRon Dendy Juventus 29 206
Kenny Gaines Juventus 24 191
Matas Jucikas Neptūnas 23 205
Domantas Vilys Perlas (NKL) 18 188

V. Bobrovo varžovai „Oro karaliaus“ konkurse bus „Šiaulių“ krepšininkas Šarūnas Beniušis, kuris 2013-aisiais tapo šio konkurso nugalėtoju, Utenos „Juventus“ duetas Kenny Gainesas ir LaRonas Dendy, Klaipedos „Neptūno“ aukštaūgis Matas Jucikas bei kviestinis svečias iš NKL pirmenybių – Domantas Vilys.

Žiūrovus efektingas dėjimais rungtynių metu žavintis V. Bobrovas tikina, jog dėjimų konkurse atlikti dėjimus bus kur kas sunkiau.

„Rungtynių metu, man atrodo, atlikti dėjimus yra daug lengviau nei konkurse, todėl kad rungtynėse tu gali tiesiog pabėgti nuo savo varžovo, o konkurse tu esi vienas ir turi parodyti savo atletiškumą“, – LKL.LT apie laukiantį konkursą sakė ukrainietis.

203 cm ūgio puolėjas pripažįsta, kad aktyviai ruošiasi šiam konkursui, tačiau favoritu savęs nelaiko.

„Treniruojuosi ir bandau įvairius dėjimus, kuriuos norėčiau parodyti. Tikiuosi, kad viskas pasiseks, nes norisi parodyti kažkokį šou. Esu įsitikinęs, kad visi vaikinai ruošiasi ir parodys, ką moka geriausio. Negalėčiau pasakyti, kad esu geriausias dėjikas lygoje.

Galvoju, kad visi vaikinai yra verti šio konkurso ir tegu nugali stipriausias. Viskas priklausys nuo to, kuris parodys geresnį šou – jis ir taps nugalėtoju“, – kuklus išliko V. Bobrovas.

Nors V. Bobrovo paklausus, ko žiūrovai gali tikėtis iš jo, jis atsakyti negalėjo, tačiau aiškiai pasakė, kad Blake‘o Griffino dėjimo, atlikto NBA dėjimų konkurse per automobilį, jis tikrai nekartos.

„Aš net pats nežinau (juokiasi). Svarbiausia, kad žiūrovai mėgautųsi reginiu – ne tik taurės rungtynėmis, bet ir visais konkursais. Visų pirma tai yra šou, kuris yra daromas dėl sirgalių ir kiekvienas dalyvis, manau, pasistengs pasiekti aukščiausią rezultatą ir parodyti visus savo gebėjimus.

Gaila, tačiau aš taip aukštai nešoku kaip Blake'as Griffinas, bet pabandysiu kažkuo nustebinti.“

SIL–KARALIAUS MINDAUGO TAURĖS TURNYRO PROGRAMA
Vasario 17 d. (šeštadienis)
14:00 „Dzūkija“–„Lietuvos rytas“ (pertraukoje – „Betsafe–Šokėjų kovų“ pusfinalis „Lietuvos rytas“–„Neptūnas“ ir Beatrich koncertas)
16:30 „Žalgiris“–„Lietkabelis“ (pertraukoje – „Betsafe–Šokėjų kovų“ pusfinalis „Žalgiris“–„Lietkabelis“ ir Beatrich koncertas)
18:30 „Oro karaliaus“ konkursas
Bilietus į renginį platina bilietai.lt, oficialus turnyro transliuotojas LRT

V. Bobrovas pripažino, jog tai bus pirmasis jo dėjimų konkursas, tačiau ambicijų jį laimėti aukštaūgiui tikrai netrūksta.

„Aišku, kiekvienas iš dalyvių nori laimėti ir aš taip pat. Padarysiu viską, kad nugalėčiau, ir būtų labai smagu, jeigu pavyktų triumfuoti debiutiniame konkurse“, - tikino ukrainietis.

„Oro karaliaus“ konkursas vyks vasario 17 d., tą pačią dieną, kai paaiškės dvi komandos, kurios varžysis SIL–Karaliaus Mindaugo taurės finale. „Oro karaliaus“ konkurso nugalėtojas laimės ne tik 1500 eurų prizą, tačiau ir kelionę su „Ukrainian International Airlines“ į pasirinktą Europos šalį.

Rėmėjai

Titulinis rėmėjas

Generalinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Partneriai

Techninis partneris
Transliacijų partneris
Transliacijų partneris
Transliacijų partneris
Techninis partneris
Techninis partneris
Medicinos tyrimų partneris