Ch. Krameris pratęsė sutartį su Vilniaus „Rytu“
Foto: Fotodiena.lt

Ch. Krameris pratęsė sutartį su Vilniaus „Rytu“

Autorius: bcvilnius.lt
2018-07-24

Vilniaus „Rytas“ pratęsė sutartį su vienu svarbiausių praėjusio sezono žaidėjų Chrisu Krameriu. Amerikietis sostinėje rungtyniaus dar mažiausiai vienerius metus.

„Esu nepaprastai laimingas, kad su šeima liekame Vilniuje, – džiaugėsi įžaidėjas. – Pasikalbėjęs su naujuoju ekipos treneriu, savo žmona bei agentu priėmiau mums tinkamiausią sprendimą. Nekantrauju sugrįžti į aikštę ir pratęsti tai, ką pradėjome praėjusį sezoną.“

KOMANDOS SUDĖTIS
Pozicija Žaidėjas Amžius Ūgis
PG Chris Kramer (naujiena) 30 m. 191 cm
PG Mindaugas Girdžiūnas 29 m. 188 cm
PG/SG Deividas Sirvydis 18 m. 200 cm
SG Ben Madgen 32 m. 193 cm
SF Arnas Butkevičius 25 m. 197 cm
SF/PF Eimantas Bendžius (naujiena) 28 m. 207 cm
C Martynas Echodas 20 m. 206 cm
C Evaldas Kairys (naujiena) 27 m. 207 cm
Treneris Dainius Adomaitis (naujiena)
Sutartis baigėsi: Jimmy Baron, Rokas Giedraitis (išvyko), Mindaugas Lukauskis, Artūras Jomantas, Travis Peterson, Egidijus Mockevičius (išvyko), Loukas Mavrokefalidis, Rimas Kurtinaitis (išvyko)

Ch. Krameris į Vilnių atvyko praėjusių metų vasarą ir akimirksniu tapo sostinės sirgalių numylėtiniu. Įžaidėjas buvo pagrindiniu „Ryto“ atakų organizatoriumi, pirmavo komandoje pagal rezultatyvius perdavimus, o sezono pabaigoje buvo pripažintas geriausiai „Betsafe-LKL“ pirmenybėse besiginančiu žaidėju. 

„Chrisas buvo vienas komandos lyderių praėjusį sezoną bei krepšininkas, kuris darė itin didelę įtaką žaidimui abejose aikštės pusėse, – įžaidėją vertino vyriausiasis „Ryto“ strategas Dainius Adomaitis. – Manome, kad Vilniuje žaisdamas antrąjį sezoną jis dar labiau atsiskleis, o mums labai reikalingos jo lyderio savybės bei patirtis.

Ch. Krameris yra agresyvus, fiziškai stiprus bei puikiai kitiems progas kuriantis žaidėjas. Rūbinėje praėjusiais metais jis ne kartą įrodė, kad jam ši komanda yra labai svarbi, todėl džiaugiamės, kad jį išsaugojome.“

Praėjusį sezoną 30-metis „Betsafe-LKL“ pirmenybėse per rungtynes vidutiniškai pelnė po 8,3 taško, atliko 6,4 rezultatyvaus perdavimo ir rinko 13,3 naudingumo balo.

Ch.Krameris savo debiutiniame „Betsafe-LKL“ sezone atliko 306 rezultatyvius perdavimus ir tapo visų laikų lygos rekordininku, pagerindamas net 23 metus gyvavusį rezultatą (258).

Rėmėjai

Titulinis rėmėjas

Generalinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Partneriai

Transliacijų partneris
Transliacijų partneris
Medicinos tyrimų partneris
Transliacijų partneris
Techninis partneris
Techninis partneris
Techninis partneris