S. Jasaitis: „Reikės ir rūbinėje mano indėlio – kam velnių duoti, kam patarimų“
Foto: Fotodiena.lt

S. Jasaitis: „Reikės ir rūbinėje mano indėlio – kam velnių duoti, kam patarimų“

Autorius: kklietkabelis.lt
2018-08-27

Panevėžio „Lietkabelio“ komanda artėjantį sezoną pasitinka atsinaujinusia ir atjaunėjusia sudėtimi.

Vyriausiu krepšininku bus 36-erių Simas Jasaitis, kuris pasiruošęs tarti ir griežtesnį žodį, ir duoti patarimų komandos draugams.

„Stengsiuosi komandai kaip įmanoma labiau padėti ir išspausti maksimumą aikštelėje. Dabar būsiu vyriausias žaidėjas, todėl reikės ir rūbinėje indėlio – kam velnių duoti, kam patarimų. Daugiau Lavrinovičiai tai darė, bet paskambinsiu jiems ir paklausiu, kaip jie ten auklėdavo“, – šypsojosi puolėjas.

Vasara S. Jasaičiui buvo produktyvi, kadangi jos metu spėjo ir pailsėti, ir pasportuoti. Žaidėjas turėjo pasiūlymų iš kitų klubų, bet vos tik sulaukė vyriausiojo trenerio Gintaro Kadžiulio skambučio, greitai priėmė sprendimą likti Panevėžyje.

 „Vasarą šiek tiek pasportavau, šiek tiek pabuvau su šeima ir vaiku. Karjeros baigti minčių tikrai nebuvo, nes dar leidžia sveikata. Pasiūlymų buvo, bet neužtikrintų. „Lietkabelis“ pasiūlė, čia žaidžiau praėjusiame sezone, todėl sutikau – nesinorėjo kažko laukti“, – „kklietkabelis.lt“ sakė atletas.

S. Jasaitis džiaugiasi nusiteikimu ir atsidavimu, su kuriuo darbuojasi „Lietkabelio“ žaidėjai pasiruošimo stovykloje. Penktadienį „Lietkabelis“ jau sužaidė ir pirmą kontrolinį mačą, kuriame 89:50 pranoko Vilniaus „Perlą“.

„Dirbame, viskas gerai, visi noriai dirba, stengiasi. Esame naujas kolektyvas, dar reikia susižaisti visiems ir ateityje matysime, kaip čia bus. Dirbome tiek lauke, tiek salėje ir reikėjo laiko, jog įsivažiuoti į ritmą. Dabar jau šiek tiek lengviau“, – pirmąsias dvi darbo savaites apibendrino pašnekovas.

„Lietkabelis“ kitą sezoną žais ne tik „Betsafe–LKL“ čempionate, bet ir debiutuos FIBA Čempionų lygoje, kur Karaliaus Mindaugo taurės bronzos medalių laimėtojams teko grėsmingi varžovai: praėjusiame sezone titulą laimėjusi Atėnų AEK, Eurolygoje žaidusi Bambergo „Brose Bamberg“, taip pat Jeruzalės „Hapoel“, Dižono JDA, Ispanijos ekipa Fuenlabrados „Montakit“ ir viena atranką įveikusi komanda.

„Nesame dar žaidę šiame turnyre, bet komandos grupėje tikrai pajėgios ir bus sunku bei įdomu. Ypatingai reikia stengtis laimėti namuose ir kabintis išvykose“, – pabrėžė S. Jasaitis.

Klubas tęsia prekybą artėjančio sezono abonementais. Juos galite įsigyti internetu „Tiketos“ puslapyje arba apsilankę „Cido“ arenoje esančioje kasoje.

Rėmėjai

Titulinis rėmėjas

Generalinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Partneriai

Transliacijų partneris
Medicinos tyrimų partneris
Transliacijų partneris
Techninis partneris
Techninis partneris
Techninis partneris
Transliacijų partneris