Į svarbų mūšį „Lietkabelis“ stos be S. Jasaičio
LKL / BNS nuotr.

Į svarbų mūšį „Lietkabelis“ stos be S. Jasaičio

Autorius: LKL.lt
2019-03-09

Panevėžio „Lietkabelio“ komanda laižosi žaizdas, bet šį vakarą į kovą su Pasvalio „Pieno žvaigždėmis“ stos vis dar ne stipriausios sudėties.

„Lietkabelis“ savo gretose dar neturės Simo Jasaičio bei Karolio Giedraičio – abu jie nerungtyniauja nuo FIBA lango.

„Lietkabelis“ šį vakarą sieks išsaugoti ketvirtą vietą „Betsafe–LKL“ pirmenybėse. Rungtynės su „Pieno žvaigždėmis“ vyks Pasvalyje, jos prasidės 17.20 val. ir bus tiesiogiai transliuojamos per BTV, o užsienyje – Fanseat.com portale.

„Situacija jau geresnė – Stefanas Sinovecas pagaliau sveikas, Marko Čakarevičius pradėjo treniruotis ir galbūt gaus keletą minučių, – LKL.lt sakė „Lietkabelio“ treneris Nenadas Čanakas. – Aukšti vyrukai Žiga Dimecas ir Mindaugas Kupšas jau geresnės formos.“

Pastaruoju metu „Lietkabelį“ kamavo traumos. Per pastarąsias dvejas rungtynes žaidė tik 8 krepšininkai.

„Jei atvirai, ketvirtadienį pirmą kartą po FIBA lango treniruotėje galėjome žaisti penki prieš penkis, – atskleidė N. Čanakas. – Prieš savaitę su „Juventus“ nežaidėme geriausių rungtynių, bet dabar mūsų situacija geresnė ir sieksime išsaugoti ketvirtą poziciją.“

„Pieno žvaigždės“ šį vakarą pergalės atvejų aplenktų „Lietkabelį“ ketvirtoje „Betsafe–LKL“ vietoje.

Pasak N. Čanako, svarbiausia jam – kad komanda būtų sveika balandžio ir gegužės mėnesiais per lemiamas sezono kovas.

„Kelio sausgyslės skausmus jaučiantis Simas Jasaitis sveiksta, bet nenorime rizikuoti – kai jis bus šimtu procentų tikras, kad pasirengęs žaisti, galės žaisti“, – pabrėžė „Lietkabelio“ treneris.

„Lietkabelis“ praėjusią savaitę namie 74:89 neprilygo Utenos „Juventus“ komandai. „Pieno žvaigždžių“ situacija – geresnė. Pasvalio komanda laimėjo pastarąsias 9 rungtynes iš 10 nacionaliniame čempionate, o šią savaitę pasipildė naujoku Luku Aukštikalniu.

„Laukia svarbios rungtynės, – teigė N. Čanakas. – Jie pastaraisiais mėnesiais žaidžia tobulai, stengsis įgauti namų aikštės pranašumą atkrintamosioms varžyboms. Bet tikiuosi, kad žaisime geriau nei prieš „Juventus“.

Rėmėjai

Titulinis rėmėjas

Generalinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Partneriai

Medicinos tyrimų partneris
Transliacijų partneris
Techninis partneris
Techninis partneris
Transliacijų partneris
Transliacijų partneris
Techninis partneris