A. Milaknis lieka „Žalgiryje“
LKL / BNS nuotr.

A. Milaknis lieka „Žalgiryje“

Autorius: zalgiris.lt
2019-06-07

Vos tik nusileidus auksu apipintai sezono uždangai, 21-ą kartą Lietuvos čempionu tapęs Kauno „Žalgiris“ pradėjo savo sudėties formavimą ir dar bent metams sudėtyje išlaikė snaiperį Artūrą Milaknį.

Net dešimt metų su pertraukomis „Žalgiryje“ praleidęs 32-ejų metų snaiperis savo kolekcijoje jau turi aštuonis „Betsafe–LKL“ čempionų žiedus ir toliau lieka lojalus savo gimtojo miesto komandai.

„Kauno „Žalgiris“ jau yra įaugęs į mano kraują, tad labai džiaugiuosi dar metams liekantis čia. Ši organizacija kasmet auga visomis prasmėmis, smagu būti jos dalimi, todėl sulaukęs pasiūlymo ilgai nesvarsčiau“, – apie sutarties pratęsimą sakė A.Milaknis.

Tolimais šūviais varžovus į neviltį varantis A.Milaknis šį sezoną vietinėse pirmenybėse žaisdavo po 20 minučių, per jas įmesdavo po 7,4 taško, atkovodavo po 1,5 kamuolio bei atlikdavo po 1,2 rezultatyvaus perdavimo. Eurolygoje lietuvio skaičiai buvo panašūs – žaista po 23 minutes, pelnyta po, 7,0 taško, atkovota po 1,4 kamuolio ir pataikyta net 41,7 proc. taiklių tritaškių.

Jau tikram komandos senbuviui gerų žodžių negailėjo ir „Žalgirio“ direktorius Paulius Motiejūnas.

„Artūras savo užsivedimu ir šaltakraujiškumu tikrai moka įkvėpti visą komandą, duoda gerą toną mūsų jauniesiems krepšininkams. Tai tikra komandos siela rūbinėje, o aikštelėje jam skiriamas varžovų dėmesys atriša rankas ir komandos draugams. Smagu, jog Artūras lieka ištikimu savo miestui, savo komandai ir toliau vilkės žaliai-baltus marškinėlius“, – kalbėjo P.Motiejūnas.

Prieš 14 metų A.Milaknis savo profesionalo kelią pradėjo „Žalgirio“ jaunimo komandoje, o nuo to laiko yra laimėjęs ne tik 8 „Betsafe–LKL“ žiedus, bet ir dukart tapęs Karaliaus Mindaugo taurės čempionu bei savo dosjė papildęs Eurolygos trečiąja vieta.

Rėmėjai

Titulinis rėmėjas

Generalinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Partneriai

Transliacijų partneris
Medicinos tyrimų partneris
Transliacijų partneris
Transliacijų partneris
Techninis partneris
Techninis partneris
Techninis partneris