„Betsafe–LKL“ vasaros turguje – oficialios sudėtys

„Betsafe–LKL“ vasaros turguje – oficialios sudėtys

Autorius: LKL.lt
2019-06-11

Lietuvos krepšinio lyga pristato karščiausią šios vasaros rubriką – „Betsafe–LKL“ vasaros turgų, kuriame krepšinio aistruoliai galės rasti oficialias komandų sudėtis vienoje vietoje.

„Betsafe–LKL“ vasaros turgus visuomet bus pasiekiamas LKL.lt svetainės polapyje.

Daugiausia žaidėjų šiai dienai tarp visų „Betsafe–LKL“ klubų turi Kauno „Žalgiris“ – 13. Vis dėlto į sudėtį įtraukti oficialiai sutartis su klubu turintys Nate‘as Woltersas ir Brandonas Daviesas, kurie vasarą turėtų palikti Lietuvą. Tačiau nei „Žalgiris“, nei naujieji jų klubai oficialiai apie persikėlimą kol kas nepranešė.

Vilniaus „Ryto“ sudėtyje – 12 žaidėjų. Bet klubas turi galimybę vienašališkai nutraukti sutartis net su penkiais žaidėjais, tai gali padaryti skirtingomis dienomis liepos mėnesį. Pasak „Ryto“ atstovų, komandos sudėties formavimas priklausys nuo to, ar „Rytas“ gaus vardinį kvietimą kitą sezoną dalyvauti Eurolygoje.

Klaipėdos „Neptūnas“ turi galiojančias sutartis su trimis žaidėjais ir šią savaitę tikisi padėti parašą ant sutarties su naujuoju vyriausiuoju treneriu, kuris pakeis išvykusį Kazį Maksvytį.

Trenerį išsaugojęs Panevėžio „Lietkabelis“ daugiau kontraktų nesudarė. Klubas turi galiojančią sutartį su Vyteniu Lipkevičiumi, kurį įsigijo praėjusią vasarą. Dvejų metų sutartį sudaręs „Lietkabelis“ praėjusį sezoną skolino puolėją Prienų „Skycop“ klubui.

Po tris žaidėjus sudėtyse turi Utenos „Juventus“, Alytaus „Dzūkijos“ ir Kėdainių „Nevėžio“ klubai.

„Nevėžiui“ priklauso ir Juozas Balčiūnas, apie kurio persikėlimą į Kėdainius iki šiol nebuvo skelbta. 25 metų 188 cm ūgio gynėjas pastarąjį sezoną atstovaudamas „Telšių“ komandai NKL pirmenybėse rinko po 10,6 taško.

Trenerio neturinčio Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ gretose – vienintelis žaidėjas su kontraktu Ivaras Žvirugas, o „Skycop“ neturi nė vienos sutarties. Bet klubo vadovai patvirtino, kad treneris Virginijus Šeškus komandos nebetreniruos.

Mažiausiai nežinomųjų – „Šiaulių“ gretose. Iš praėjusio sezono komanda išsaugojusi 10 žaidėjų ir vyriausiąjį trenerį, prie jų prijungė puolėjus Akeemą Wrightą ir Aurimą Urboną, tad sudėtis bus baigta formuoti įsigijus dar vieną gynėją ir aukštaūgį.

Visas oficialias komandų sudėtis visą vasarą galėsite rasti „Betsafe–LKL“ vasaros turgaus rubrikoje.

Rėmėjai

Titulinis rėmėjas

Generalinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Partneriai

Techninis partneris
Transliacijų partneris
Transliacijų partneris
Transliacijų partneris
Techninis partneris
Medicinos tyrimų partneris
Techninis partneris