LKL konferencijoje profesionalai skleidė motyvaciją ir dalijosi patirtimi

LKL konferencijoje profesionalai skleidė motyvaciją ir dalijosi patirtimi

Autorius: LKL.LT
2018-06-01

Lietuvos krepšinio lyga subūrė krepšinio visuomenę ir būsimus šio pasaulio atstovus – organizavo konferenciją „Lyderystės ir pergalių derinys“.

Čia savo patirtimi dalijosi tokie žinomi specialistai kaip geriausias Europos krepšinio vadovas Maurizio Gherardini, Vilniaus „Lietuvos ryto“ direktorius Darius Gudelis ar „Radistų“ prekės ženklo įkūrėjas Jonas Nainys.

„Džiugu, kad LKL daro tokį renginį, kuriuo augina jaunus žmones tapti profesionalių klubų dalimi, – pabrėžė D. Gudelis, pristatęs, kaip praėjusią vasarą vyko „Lietuvos ryto“ klubo valdymo pokyčiai. – Mačiau daug kolegų iš kitų klubų. Manau, kad patirtimi pasikeisti čia yra tinkama vieta ir laikas.“

LKL konferencija organizuojama trečią kartą. Daugiau nei 100 klausytojų, prie projekto prisidėjus „Western Union Foundation“, turėjo galimybę nemokamai išgirsti profesionalų patarimų ir išklausyti jų patirčių.

Ryškiausia konferencijos žvaigždė – Stambulo „Fenerbahce“ vadovas M. Gherardini. Jis buvo pirmasis europietis, vadovavęs NBA klubui, o šioje lygoje praleido 8 metus.

„Tie metai leido man į krepšinį pažvelgti kitu kampu, – sakė italas, kurio vadovaujama „Fenerbahce“ pernai triumfavo Eurolygoje, o šiemet buvo antra. – Šiandien susirinkusiesiems galiu pateikti šias skirtingas patirtis. Man pasisekė, kad turėjau daug galimybių atvykti į krepšiniu pakvaišusią Lietuvą.“

LKL konferencijoje patirtimi verslo pasaulyje dalijosi „Betsafe“ prekės ženklo vadovas Andrius Lapienis, taip pat „Western Union“ skaitmeninės rizikos ir mokėjimų direktorius Vytis Ciemnolonskis.

Be to, šiemet tarp pranešėjų buvo ir pramogų pasaulio atstovas – radistas J. Nainys atskleidė, kaip sukurti prekės ženklą, į arenas traukiantį tūkstančius gerbėjų.

„Mano misija buvo motyvuoti: nesvarbu, iš kur tu, nesvarbu, kokių pažiūrų ar kokio talento esi, jei širdy ar galvoje suprasi, kad nori mokintis – gali išmokti įvairių dalykų“, – teigė J. Nainys.

LKL konferencija skirta tobulinti LKL klubų atstovus, taip pat suteikti žinių LKL akademijos dalyviams ir auginti jaunąją sporto vadybos kartą.

Kita konferencija planuojama 2019 metų pavasarį.

Rėmėjai

Titulinis rėmėjas

Generalinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Partneriai

Medicinos tyrimų partneris
Techninis partneris
Techninis partneris
Transliacijų partneris
Techninis partneris
Transliacijų partneris
Transliacijų partneris