Žalgiriečiai dalinosi savo vasaros atostogų įspūdžiais bei įvertino ekipos naujokus
Foto: zalgiris.lt

Žalgiriečiai dalinosi savo vasaros atostogų įspūdžiais bei įvertino ekipos naujokus

Autorius: zalgiris.lt
2018-08-27

Sekmadienį „Žalgirio“ arenos treniruočių salėje į pirmąją treniruotę susirinkę Kauno „Žalgirio“ krepšininkai pradėjo pasiruošimą 2018–2019 m. sezono kovoms.

Geros nuotaikos nestokoję žalgiriečiai senbuviai ir ekipos jaunieji krepšininkai turėjo galimybę susipažinti su komandos naujokais. Apie savo vasaros įspūdžius bei pažintį su naujais komandos žaidėjais „Žalgiris TV“ pasakojo Paulius Jankūnas, Artūras Milaknis ir Edgaras Ulanovas.

„Pirmoji treniruotė daugiau įvadinė. Pirmąją savaitę daugiau dirbsime su fizinio rengimo treneriais. Vyksta susipažinimo procesas tiek rūbinėje, tiek treniruoklių salėje, tiek aikštelėje. Kaip ir kiekvienais metais ta pradžia yra tokia pati. Atrodo, kad naujokai yra geri žmonės, linksmi, nėra tylūs, šneka – viskas su jais gerai. Kuo daugiau bendrausime, tuo bus drąsesni, pradės ir juokauti. Reikia truputį laiko, kad visi „apsitrintume“, susipažintume. Viskas bus gerai“, – teigė „Žalgirio“ kapitonas P. Jankūnas.

Kauno klubo snaiperis A. Milaknis pasiruošimą naujajam sezonui su jaunaisiais komandos žaidėjais pradėjo šiek tiek anksčiau nei likusi dalis žalgiriečių. Krepšininkas pasakojo apie savo vasarą bei tikino, jog laikas po sezono prabėgo nepastebimai.

„Puikiai ir greitai prabėgo atostogos. Sezonui pasibaigus, atrodė, kad bus daugiau to laiko, bet dienos greitai prabėgo ir vėl susirinkome į naują sezoną. Poilsiui skyriau tikrai nemažą dalį vasaros ir pakeliavau, ir pailsėjau. Paskui stengiausi suderinti poilsį su sportu, kad įeičiau į ritmą ir paruoščiau kūną pirmosioms treniruotėms“, – tikino A. Milaknis.

Poilsį ir fizinio rengimo treniruotes derino ir žalgirietis E. Ulanovas. Puolėjas, kaip ir A. Milaknis, pasiruošimą pradėjo šiek tiek anksčiau ir pirmosios treniruotės metu tikino, jog visa komanda nori, kuo greičiau pradėti naująjį sezoną.

„Šiandien smagu matyti viską komandą, visus trenerius, visi laimingi. Visi nori pradėti sezoną, nes jo išsiilgo. Gerai, draugiški žmonės, manau, tiks puikiai mūsų sistemai. Aišku, nebus lengva, nes viskas nauja, bet, mes, kurie komandoje yra ilgesnį laiką, stengsimės juos kuo greičiau įvesti į sistemą, į rūbinę. Tikimės geriausio“, – kalbėjo E. Ulanovas.

Rėmėjai

Titulinis rėmėjas

Generalinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Partneriai

Transliacijų partneris
Techninis partneris
Transliacijų partneris
Medicinos tyrimų partneris
Techninis partneris
Techninis partneris
Transliacijų partneris