Persikėlimu į „Juventus“ besidžiaugiantis A. Beručka: „Utenoje sunku žaisti ir Lietuvos grandams“
Foto: utenosjuventus.lt

Persikėlimu į „Juventus“ besidžiaugiantis A. Beručka: „Utenoje sunku žaisti ir Lietuvos grandams“

Autorius: utenosjuventus.lt
2018-08-31

Iš Vilniaus „Perlo“ į Utenos „Juventus“ ekipos gretas persikėlęs Arnas Beručka pasidalino pirmaisiais įspūdžiais apie komandos draugus, Utenos miestą, sirgalius ir savo pasiruošimą šiam sezonui.

Paklaustas apie prisijungimą prie „Juventus“, Arnas Beručka neslėpė džiaugsmo, kad pavyko prasibrauti į Utenos komandą ir negailėjo gražių žodžių šios ekipos sirgaliams, kurie garsėja aktyviu palaikymu.

„Įspūdžiai – patys geriausi. Pavyko patekti į tikrai profesionalų klubą, gera organizacija, jokių blogų atsiliepimų nėra. Utenoje sunku žaisti ir Lietuvos grandams, tiek „Žalgiriui“, tiek „Rytui“, kadangi komanda turi puikius sirgalius, puikią areną“, – dėstė „Juventus“ naujokas.

Nuo persikėlimo iš Dubingių į Uteną prabėgo lygiai savaitė, per šį laiką jaunasis gynėjas spėjo įsikurti ir šiek tiek susipažinti su pačiu miestu. 

„Utenoje esu jau kelias dienas, tikrai įsikūriau, gavau puikų butą, taigi, puikios sąlygos ir gyventi, ir treniruotis“, – džiaugėsi puikiomis sąlygomis A.Beručka.

Buvęs „Perlo“ žaidėjas sunkiai dirbo visą vasarą, gynėjas atskleidė, kad du mėnesius skyrė fiziniam pasiruošimui, o likusį laiką iki stovyklos Dubingiuose treniravosi individualiai.

„Naujajam sezonui ruoštis sekasi visai neblogai, vasarą buvau susidėliojęs tam tikrus planus. Pirmus du mėnesius dirbau ties fiziniu pasiruošimu, paskui pradėjau treniruotis individualiai su treneriu Vytautu Valiuliu, kuris yra puikus treneris, vienas iš geriausių individualaus pasiruošimo trenerių Lietuvoje. Manau, kad ateinančiam sezonui pasiruošiau kiek įmanoma geriausiai“, – teigė su „Juventus“ komanda prakaitą liejantis krepšininkas.

A.Beručka ne vieną sezoną praleido Nacionalinėje krepšinio lygoje (NKL), todėl šiuo metu gali palyginti pasiruošimo skirtumus. Vilnietis atskleidė, kad Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) lygio klube reikia daug greičiau suprasti ko treneris nori.

„Pats fizinis pasiruošimas – labai panašus, priklauso nuo fizinio rengimo trenerio. Kalbant apie darbą krepšinio aikštelėje, tai pasiruošimas labai skiriasi, tas lygis, meistriškumas, krepšinio suvokimas, tam tikrų situacijų skaitymas yra kur kas rimtesnis, reikia kiek įmanoma greičiau suprasti, ko iš tavęs nori treneris.“

Rėmėjai

Titulinis rėmėjas

Generalinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Partneriai

Transliacijų partneris
Medicinos tyrimų partneris
Transliacijų partneris
Techninis partneris
Techninis partneris
Techninis partneris
Transliacijų partneris