„Betsafe–LKL“ čempionate dirbs 8 komentatoriai
R. Vyšniausko nuotr.

„Betsafe–LKL“ čempionate dirbs 8 komentatoriai

Autorius: LKL.LT
2018-09-05

Aštuoni komentatoriai dirbs 2018-2019 metų „Betsafe–LKL“ čempionate, kurio visos rungtynės bus transliuojamos.

Praėjusį sezoną daugiausia rungtynių komentavę Rytis Kazlauskas ir Vaidas Čeponis artėjantį sezoną padės žiūrovams stebėti daugiausia „Betsafe–LKL“ kovų per BTV televiziją.

Be jų, televizines ir internetu transliuojamas rungtynes taip pat komentuos iš praėjusio sezono likę Žilvinas Aleksandravičius, Vilhelmas Bladyka, Gediminas Reklaitis, Karolis Tiškevičius.

Naują sezoną su „Betsafe–LKL“ pasitiks ir du komentatorių konkurse geriausiai pasirodę Tautvydas Kubilius ir Alanas Dzeranovas.

„Išsaugojome pagrindinius praėjusio sezono komentatorius, kurie gebės profesionaliausiai nušviesti naujojo sezono kovas, – įsitikinęs LKL generalinis direktorius Romualdas Brazauskas. – Prie jų prijungėme konkurso nugalėtojus – įtraukdami juos sieksime išugdyti naujų profesionalų.“

Vienu pagrindinių komentatorių bus V. Čeponis, kuris pasirinko „Betsafe–LKL“ transliacijas vietoje Kauno „Žalgirio“ rungtynių Eurolygoje.

ROMUALDAS BRAZAUSKAS, LKL generalinis direktorius
Išsaugojome pagrindinius praėjusio sezono komentatorius, kurie gebės profesionaliausiai nušviesti naujojo sezono kovas.

„Pasakysiu nuoširdžiai – esu velniškai laimingas, kad ir kitą sezoną komentuosiu „Betsafe–LKL“ kovas, – sakė V. Čeponis. – Ateinantį sezoną nebus nė vienos silpnos komandos! Intriga nereali. Juk ir Prienų klubas, ir daugelis kitų bus dar stipresnių sudėčių.

Man labai patinka važinėti po Lietuvą, pajusti provincijos dvasią, kur yra „kita Lietuva“, kur gyvena nuoširdūs žmonės. Be to, itin smagu bendrauti su visų komandų žaidėjais, treneriais, klubų vadovais. Imponuoja ir tai, kad komentuoju iš įvykio vietos, o ne ankštoje komentatoriaus „budelėje“ studijoje. Aš labai pasistengsiu, kad jums būtų įdomu stebėti „Betsafe–LKL mūšius.“

Visi komentatoriai darbus pradeda jau šią savaitę – Lietuvos krepšinio lyga prieš sezoną rengia komentatoriams seminarą apie komentavimo subtilybes, taisyklių pasikeitimus.

„Betsafe–LKL“ sezono atidarymo rungtynės vyks rugsėjo 22 d. Kaune, „Žalgiris“ priims Pasvalio „Pieno žvaigždes“. Rungtynes komentuos V. Čeponio ir R. Kazlausko duetas.

Iš viso rugsėjį planuojama sužaisti 14 rungtynių, iš kurių šešios bus transliuojamos per BTV televiziją. Visas „Betsafe–LKL“ rungtynes žiūrovai galės stebėti DELFI.LT ir LKL.LT portaluose. Visą „Betsafe–LKL“ tvarkaraštį rasite paspaudę čia.

Rėmėjai

Titulinis rėmėjas

Generalinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Partneriai

Techninis partneris
Transliacijų partneris
Transliacijų partneris
Techninis partneris
Transliacijų partneris
Techninis partneris
Medicinos tyrimų partneris