„Betsafe-LKL“ klubų šokėjos vėl susirungs dėl geriausiųjų titulo
LKL/BNS nuotr.

„Betsafe-LKL“ klubų šokėjos vėl susirungs dėl geriausiųjų titulo

Autorius: LKL.LT
2019-01-18

Krepšinio žiūrovus sužavėjusios šokėjų kovos grįžta. „Betsafe–LKL“ rungtyniaujančių komandų šokėjos ketvirtus metus varžysis dėl geriausios šokėjų grupės Lietuvoje vardo.

Septynių klubų šokėjos savo galimybes rodys ir dėl geriausiųjų titulo varžysis per Karaliaus Mindaugo taurės turnyro finalo ketvertą vasario 16-17 d. Vilniaus „Siemens“ arenoje. Bilietus į renginį platina TIKETA.

KMT finalo ketverto programa
Laikas Įvykis
Vasario 16 d. (šeštadienis)
12.30 val. „Karalienės taurė“
15.10 val. Pirmas KMT pusfinalis
17.30 val. Antras KMT pusfinalis
Vasario 17 d. (sekmadienis)
11 val. „LKL ateities taurė“
14 val. KMT rungtynės dėl 3 vietos
16.15 val. „LKL snaiperis 2019“
17.40 val. KMT finalas
Bilietus į renginį platina TIKETA

„Šokėjos visuomet buvo gražioji krepšinio pusė, o pernykštis sprendimas surengti jų kovas po vienu stogu pasiteisino su kaupu – žiūrovai grožėjosi galėdami matyti ne tik jų pasirodymą, bet ir siekį tapti geriausiomis, – sakė projekto koordinatorė Ugnė Paškevičiūtė. – Todėl šiemet nebuvo svarstymų, ar tęsti projektą.“

Pernai finale Klaipėdos „Neptūno“ ir Kauno „Žalgirio“ šokėjos surengė nematytus ir įspūdingus pasirodymus. Komisijos sprendimu, geriausiomis pripažintos klaipėdietės.

Jos nusprendė titulo neginti, konkurse dalyvauti atsisakė ir Vilnius „Ryto“ šokėjos, tačiau šiųmetis konkursas bus kaip niekada didelis.

Prie pernai dalyvavusių „Žalgirio“ ir „Lietkabelio“ palaikymo komandų šiais metais prisijungs „Skycop“ (VDU šokėjos), „Juventus“, „Dzūkijos“, „Pieno žvaigždžių“ ir „Šiaulių“ palaikymo grupės.

Visos jos pasirodys vasario 16 d. per KMT pusfinalių rungtynių televizines minutės pertraukėles (kiekvieną kėlinį – po vieną). Komisija nuspręs, kurios dvi bus verčiausios vietos finale – jis vyks sekmadienį per rungtynių dėl 3 vietos didžiąją pertrauką.

„Šokėjų kovose dalyvausime pirmą kartą ir labai dėl to džiaugiamės, – sakė Indrė Piličiauskaitė, „Skycop“ komandai atstovaujančios VDU šokėjų grupės vadovė. – Konkurencija laukia tikrai nemaža, nes dalyvaus net septynios komandos. Žiūrovams save pristatyti turėsime vos minutę, tad bandysime parodyti viską, ką mokame geriausiai.“

„Mūsų tikslas yra garbingai pasirodyti ir kovoti dėl pirmos vietos, – sakė „Lietkabelio“ šokėjų grupės vadovė Greta Žilienė. – Šiemet dirbame dar labiau, tad tikimės, kad žiūrovai tikrai galės mėgautis įdomiais pasirodymais.“

„Lietkabelio“ šokėjos pernai į finalą nepateko. Be jų, daugiausiai patirties turės „Žalgirio“ šokėjos, 2017-aisiais tapusios konkurso nugalėtojomis.

Kaip ir pernai, šokėjų pasirodymus vertins kompetentinga komisija, kurią sudarys šokio specialistai bei choreografai.

„Tai bus puiki galimybė pristatyti savo komandą, parodyti tai, ką mokame geriausiai, tad tikrai esame nusiteikusios ryžtingai ir kovosime dėl pirmosios vietos, – neslėpė viena iš „Pieno žvaigždžių“ palaikymo komandos šokėjų Dovilė Ramšaitė. – Pažadame, kad atiduosime visas jėgas, šypsenas ir geras emocijas.“

Šokėjų komandų laukia įspūdingi prizai ir, be abejo, geriausios palaikymo komandos Lietuvoje titulas.

Renginį tiesiogiai transliuos LRT HD kanalas.

Rėmėjai

Titulinis rėmėjas

Generalinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Partneriai

Techninis partneris
Transliacijų partneris
Medicinos tyrimų partneris
Transliacijų partneris
Techninis partneris
Transliacijų partneris
Techninis partneris