LKL rėmėjų gretas papildė tarptautinė kompanija „Afex“

LKL rėmėjų gretas papildė tarptautinė kompanija „Afex“

Autorius: LKL.lt
2019-02-07

Lietuvos krepšinis patraukė tarptautinio prekės ženklo dėmesį – Lietuvos krepšinio lyga (LKL) pasirašė metų trukmės bendradarbiavimo sutartį su pasauliniu mokėjimų ir rizikos valdymo sprendimų partneriu „Afex“.

„Didžiuojamės tapdami vienos sėkmingiausių Europos krepšinio lygos rėmėju, – sakė Wayne‘as Mitchellas, „Afex“ vadovas Europoje, Artimuosiuose Rytuose ir Afrikoje. – Lietuvos krepšinio lyga atspindi komandinį darbą, inovacijas ir tobulybės siekimą – šias vertybes turime ir „Afex“ kompanijoje. Nekantraudami laukiame artėjančio Karaliaus Mindaugo taurės turnyro ir likusio LKL sezono.“

35 tūkst. vartotojų pasaulyje turinti Londone įkurta „Afex“ tapo pirma LKL rėmėja, neturinčia atstovybės Lietuvoje. Pasak LKL prezidento Remigijaus Milašiaus, tai – pripažinimas visam Lietuvos krepšiniui.

„Mūsų komandos tikslas nuo pat atėjimo į lygą buvo sustiprinti Lietuvos klubus ir pakelti LKL lygį, – pabrėžė R. Milašius, LKL prezidento pareigas einantis nuo 2013-ųjų. – Dabar esame priskiriami prie stipriausių Europos krepšinio lygų, o tarptautinio partnerio pritraukimas parodo, kad esame įdomūs pasaulyje ir turime jiems ką pasiūlyti.

Galime pasidžiaugti vis pilnėjančiomis tarptautinių rėmėjų gretomis. Tai ženklas, kad pateisiname ilgamečių partnerių lūkesčius. Partnerystė su „Afex“ padės abiem šalims atverti duris į naujas rinkas ir stiprinti savo pozicijas.“

„Afex“ tapo dar viena tarptautine kompanija, parodžiusia dėmesį Lietuvos krepšinio lygai. Tarp partnerių – tokie tarptautinėje rinkoje žinomi vardai kaip „Betsafe“, „Compensa“, „Bosca“, „Mercedes-Benz“ ir „Circle K“.

Apie „Afex“

Įkurta 1979 metais, „Afex“ yra pirmaujanti mokėjimų ir rizikos valdymų sprendimų teikėja pasaulyje, kuri specializuojasi tarptautinių pervedimų srityje bei siūlo rinkos ekspertų įžvalgas bei puikų klientų aptarnavimą tiek verslo, tiek privatiems klientams.

Turėdama daugiau nei 35 tūkst. klientų pasaulyje, „Afex“ didžiuojasi galėdama pritaikyti savo mokėjimo ir valiutos keitimo paslaugas klientų poreikiams. „Afex“ tarptautinių mokėjimų kompanija, „AFEXDirect“, suteikia klientams galimybę konsoliduotai peržvelgti valiutų rizikas ir palengvina sąskaitų tvarkymą.

„Afex“ vykdo veiklą Šiaurės ir Pietų Amerikoje, Europoje, Artimuosiuose Rytuose, Afrikoje bei Azijos ir Ramiojo vandenyno regione. Daugiau informacijos apie įmonę – oficialiame puslapyje www.afex.com.

Rėmėjai

Titulinis rėmėjas

Generalinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Partneriai

Techninis partneris
Techninis partneris
Transliacijų partneris
Transliacijų partneris
Transliacijų partneris
Medicinos tyrimų partneris
Techninis partneris