Ketverto su „Juventus“ sieksiantis Ž. Skučas: „Noriu žaisti ir laimėti“
Foto: LKL / BNS

Ketverto su „Juventus“ sieksiantis Ž. Skučas: „Noriu žaisti ir laimėti“

Autorius: utenosjuventus.lt
2019-06-22

Utenos „Juventus“ ekipą papildęs 27-erių metų kaunietis Žygimantas Skučas nekantriai laukia, kada galės užsivilti Utenos ekipos marškinėlius. Iš Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ į Uteną persikėlęs puolėjas pasidalino savo mintimis apie naująją karjeros stotelę bei pasiruošimą artėjančiam sezonui.

Puolėjas džiaugiasi, kad po ganėtinai trumpo sezono turėjo galimybę atsipūsti, o taip pat užsiimti asmeniniais reikalais.

„Vasarą leidau ilsėdamasis Kaune, užsiimdamas šiokiais toliais buities darbais. Senai turėjau tokią ilgą vasarą, kadangi sezonas kelis metus iš eilės baigdavosi tik antroje birželio pusėje. Dabar jaučiuosi pilnai pailsėjęs ir po truputi kimbu į darbus“, – paklaustas kaip leidžią vasarą teigė Ž.Skučas.

Tai, kad kaunietis persikėlė rungtyniauti į Uteną, lėmė ne vienas faktorius. Krepšininkas minėjo, kad jam įspūdi paliko praktiškai viskas.

„Persikėlimą lėmė viskas komplektas: treneris, miestas, sirgaliai, finansinis klubo stabilumas ir stiprios klubo ambicijos kiekvienais metais. Apie klubą gerus atsiliepimus girdėjau ir iš kitų krepšininkų“, – šnekėjo žaidėjas.

Žygimantui nemažą įspūdi paliko ir ankstesni apsilankymai Utenos arenoje, kur ankščiau jis rungtyniavo vilkėdamas „Juventus“ varžovų marškinėlius.

„Man patinka žaisti pilnose arenose, todėl Utenoje žaisti yra visada smagu, tačiau kai esi priešininkas – yra sunku. Gera įspūdi palieka ir „Raudonųjų velnių“ fanų klubas. Mano manymu jie savo darbą atlieka net per gerai“, – gerų žodžių Utenos ekipos sirgaliams negailėjo žaidėjas.

Paklaustas apie tikslus, žaidėjas neslėpė, kad asmeniniai tikslai nėra prioritetas, o svarbiausia yra komandos rezultatai.

„Tikslas? Mano tikslas visada yra bent jau papulti į finalinį ketvertą, o tada jau aišku - siekti medalio. Asmeninių tikslų yra, bet jie visada turi egzistuoti vienoje kryptyje su klubo vizija. Niekuomet nebuvau ir nebūsiu statistikos medžiotojas. Noriu žaisti ir laimėti“, – apie tikslus „Juventus“ ekipoje sakė Žygimantas.

Ž.Skučas teigia, kad jau pakankamai pailsėjo ir jau yra pasiruošęs pradėti pasiruošimą artėjančiam „Betsafe“-LKL sezonui.

„Jau pailsėjau, todėl tikrai laukiu kada galėsime kibti į darbus su komanda, tačiau čia daugiau to nori širdis. Protas suvokia, kad reikia dar pailsinti galvą nuo krepšinio ir užsiimti kūno fiziniu paruošimu“, – apie laukimą kalbėjo krepšininkas.

Utenos „Juventus“ ekipą papildęs 201 cm ūgio puolėjas Žygimantas Skučas su klubu pasirašė dviejų metų sutartį.

Rėmėjai

Titulinis rėmėjas

Generalinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Partneriai

Transliacijų partneris
Transliacijų partneris
Techninis partneris
Techninis partneris
Techninis partneris
Transliacijų partneris
Medicinos tyrimų partneris