„Circle K“ pratęsė bendradarbiavimo sutartį su LKL

„Circle K“ pratęsė bendradarbiavimo sutartį su LKL

Autorius: LKL.lt
2019-08-12

Kanados kapitalo degalinių tinklas „Circle K“ ir stipriausia Lietuvos krepšinio lyga LKL pratęsė bendradarbiavimo sutartį – įmonė dar vienerius metus bus viena pagrindinių lygos rėmėjų. Lietuvos krepšinio lyga su „Circle K Lietuva“ bendradarbiauja nuo 2017 metų.

„Circle K“ – visoje Lietuvoje puikiai atpažįstamas ir mylimas prekės ženklas. Per porą metų kartu sugebėjome atversti naują Lietuvos krepšinio istorijos puslapį, o sirgaliams pateikti dar kokybiškesnio turinio. Neabejojame, kad ateinantį sezoną mūsų bendradarbiavimas bus toks pat sėkmingas bei prisidės tiek prie lygos, tiek prie partnerių augimo“, – sakė LKL generalinis direktorius Romualdas Brazauskas. 

Šiame degalinių tinkle visoje šalyje per metus apsilanko apie 24 mln. klientų, tarp kurių – ir nuolat keliaujantys LKL krepšininkai. Planuojama, kad pratęsus bendradarbiavimo sutartį jie bus dažnesni svečiai ir „Circle K Lietuva“ remiamuose vaikų dienos centruose.

„Susitikimai su krepšininkais, jų pavyzdys vaikams yra didžiulė motyvacija ne tik domėtis sportu, bet ir patiems sportuoti, siekti savo tikslų, – teigė „Circle K Lietuva“ generalinis direktorius Skirmantas Mačiukas. – Tiek LKL, tiek ir mes turime bendrų tikslų, iš kurių vienas – padėti ir skatinti vaikus sportuoti, įsitraukti į aktyvias laisvalaikio veiklas. 

Kartu su organizacija „Gelbėkit vaikus“ daugelį metų padedame išlaikyti ir įkurti naujus vaikų dienos centrus visoje Lietuvoje. Stengiamės, kad vaikai čia turėtų ne tik geras sąlygas, bet ir pajaustų, kiek daug saviraiškai, stipriam savivertės jausmui suteikia galimybė bendrauti su įkvepiančiais žmonėmis, savo srities lyderiais. O būtent tokie yra ir LKL krepšininkai, kurie savo pavyzdžiu įkvepia ne tik jaunąją kartą, bet ant kojų pakelia visą tautą.“

 LKL naują sezoną kartu su partneriais pradės rugsėjo 21 dieną Klaipėdoje, kur vyks rungtynės tarp „Neptūno“ ir Utenos „Juventus“ klubų.

„Circle K“ degalinių tinklą Lietuvoje sudaro 77 visapusio aptarnavimo degalinės ir 11 automatinių degalinių. 

Rėmėjai

Titulinis rėmėjas

Generalinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Partneriai

Transliacijų partneris
Transliacijų partneris
Techninis partneris
Techninis partneris
Techninis partneris
Medicinos tyrimų partneris
Transliacijų partneris