M. Normantas: „Noriu su „Lietkabeliu“ laimėti LKL medalius“
Foto: kklietkabelis.lt

M. Normantas: „Noriu su „Lietkabeliu“ laimėti LKL medalius“

Autorius: kklietkabelis.lt
2019-09-06

Paskutiniu Panevėžio „Lietkabelio“ pirkiniu vasarą tapęs Margiris Normantas jau spėjo įsilieti į komandos gretas.

Draugiškose rungtynėse su Kauno „Žalgiriu“ gynėjas pelnė 9 taškus, o tai rodo, kad 22-ejų 194 cm ūgio gynėjo adaptacija naujajame klube vyksta sklandžiai ir greitai.

M.Normantas „Lietkabelio“ oficialiai svetainei teigė, kad sprendimą keltis į Panevėžį priėmė gana greitai, o jo pagrindinis noras – laimėti Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe–LKL“) medalius.

– Kodėl pasirinkote „Lietkabelį“?

– Turėjau tris pasiūlymus. Pradžioje vasaros jų nebuvo, bet tada atsirado ir gana greitai priėmiau sprendimą priimti „Lietkabelio“ pasiūlymą, nes tai yra gera organizacija. Bendravau su direktoriumi Martynu Purliu, girdėjau gerus atsiliepimus apie trenerį.

– Kokius tikslus keliate sezonui?

– Esu komandinio stiliaus žaidėjas, todėl noriu, kad būtų kaip įmanoma geresni komandiniai rezultatai. Norėčiau prizinės vietos ir link to bandysime eiti. Pats noriu atsigauti po traumos, nes praėjusio sezono pradžioje buvau patyręs rimtą traumą ir tik pabaigoje atsigavau. Noriu žaisti, atsiduoti komandai ir įrodyti, kad galiu rungtyniauti po traumos.

– Kaip dabar jaučiatės?

– Fiziškai esu visiškai atsigavęs. Žaidimo prasme, laiko dar šiek tiek reikia. Kaip jaučiuosi per treniruotes, viskas eina geryn, o fiziškai vasarą dar labiau sutvirtėjau.

– Kam vasarą daugiausiai skyrėte dėmesio?

– Norėjau, kad kojos atsistatytų, todėl jas stiprinau. Metimą gerinau, driblingą. Viską šlifavau.

– Apibūdinkite save kaip žaidėją.

– Aikštelėje galima tikėtis iš manęs agresyvaus žaidimo, kibios gynybos nuo pat pirmų aikštės metrų. Esu aktyvus tiek gynyboje, tiek puolime – prasiveržimai, tritaškiai. Esu įvairiapusiškas žaidėjas ir stengsiuosi įnešti energijos.

– Ką galite pažadėti sirgaliams?

– Agresyvią gynybą. Aikštelėje atiduosiu visą save ir tai tikrai matysis. Emocijų bus nemažai ir suteiksiu šitam krepšiniui žavėsio.

Rėmėjai

Titulinis rėmėjas

Generalinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Partneriai

Techninis partneris
Medicinos tyrimų partneris
Techninis partneris
Transliacijų partneris
Techninis partneris
Transliacijų partneris
Transliacijų partneris