LKL išsaugojo pagrindinį rėmėją

LKL išsaugojo pagrindinį rėmėją

Autorius: LKL.lt
2019-09-20

Lietuvos krepšinio lyga (LKL) ir ne gyvybės draudimo bendrovė „Compensa Vienna  Insurance Group“ pratęsė partnerystę 2019-2020 metų krepšinio kovų sezonui. Draudimo bendrovė tarp pagrindinių LKL rėmėjų išlieka jau ketvirtus metus iš eilės.

Pagal naujausią susitarimą, ypatingą dėmesį „Compensa Vienna Insurance Group“ skirs ryškiausiai rungtynėse sužibėjusiems krepšininkams – apdovanos naudingiausią kiekvieno mėnesio žaidėją.

„Labai vertiname besitęsiančią partnerystę su „Compensa Vienna Insurance Group, – sako LKL generalinis direktorius Romualdas Brazauskas. – Ilgamečių partnerių indėlis mums labai svarbus siekiant nuosekliai įgyvendinti Lietuvos krepšinio viziją, kurią dėliojame keliems sezonams į priekį. Sujungę jėgas, galime ir auginti krepšinio profesionalų čempionatą, ir įgyvendinti socialines iniciatyvas, nukreiptas į pačius mažiausius šio sporto mėgėjus.

Partnerystės tęstinumo svarbą pabrėžia ir Deividas Raipa, „Compensa Vienna Insurance Group“ valdybos pirmininkas: „Kartu su pagrindiniu akcininku „Vienna Insurance Group“ koncentruojamės į vietos rinkas ir jų poreikius. Žinoma, tai apima ne tik verslo tikslus, bet ir norą prisidėti prie bendruomenėms svarbių iniciatyvų. Viena tokių – Lietuvos krepšinio lyga, padedanti augti ir tobulėti talentams, kurie vėliau garsina šalies vardą visame pasaulyje ir įkvepia tobulėti kitus. Šioje partnerystėje matome didelę prasmę, tad ir toliau dirbsime vienoje komandoje su Lietuvos krepšinio lyga, sieksime užtikrinti atmosferą, padedančią sportininkams siekti aukščiausių rezultatų, telksime krepšinio bendruomenę socialinėms veikloms.

Ne gyvybės draudimo bendrovė „Compensa Vienna Insurance Group“ veiklą Lietuvoje pradėjo 2016 metais, šiandien klientų aptarnavimo skyriai veikia 33 šalies miestuose. Padaliniai taip pat veikia ir Latvijoje bei Estijoje. Visose Baltijos šalyse yra vieninga bendrovės sukurta žalų atlyginimo sistema – klientai dėl žalų atlyginimo gali kreiptis į bet kurį čia esantį padalinį.

Naujasis Lietuvos krepšinio lygos sezonas startuos jau visai netrukus – rugsėjo 21 dieną, kai „Neptūnas“ Klaipėdoje priims Utenos „Juventus“ ekipą.

Rėmėjai

Titulinis rėmėjas

Generalinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Partneriai

Medicinos tyrimų partneris
Transliacijų partneris
Techninis partneris
Techninis partneris
Transliacijų partneris
Techninis partneris
Transliacijų partneris