Šį savaitgalį nežaidžiantis „Rytas“ stovyklavo Birštone
LKL / BNS nuotr.

Šį savaitgalį nežaidžiantis „Rytas“ stovyklavo Birštone

Autorius: rytasvilnius.lt
2019-11-03

„Eglės sanatorijos“ Birštone poilsiautojais ir darbuotojai šią savaitę sanatorijos teritorijoje galėjo ne kartą pasilabinti ar tiesiog prasilenkti su galbūt tik per televizorių ar gyvai krepšinio arenose matytais vyrais. Mat čia keturių dienų stovyklą surengė Vilniaus „Ryto“ komanda, šį savaitgalį nežaidžianti „Betsafe–LKL“ rungtynių.

„Ryto“ rungtynės 8-ajame čempionato ture su Panevėžio „Lietkabeliu“ nukeltos į lapkričio 28 dieną dėl „Cido“ arenos užimtumo.

„Eglės sanatorijoje“ krepšininkai darbavosi čia esančiame fizinio parengimo centre, naudojosi sanatorijos baseinu ir pirčių kompleksu, jiems buvo atliekamos įvairios gydomosios procedūros. Komandos krepšinio treniruotės vyko netoliese esančiuose Prienuose.

Martynas Echodas sako, kad tokios komandos išvykos leidžia ne tik susitvarkyti mikrotraumas, tačiau ir pailsina galvas.

„Atvykome į „Eglės sanatoriją“ pasidaryti reabilitaciją, taip pat šiek tiek pailsinti galvas nuo krepšinio. Stovyklos pradžioje darėmės procedūras kojom, nugarai. Tai pagrindiniai dalykai, kurių sportininkams reikia. Rezultatas, manau, jau jaučiasi. Rytais turėjome nesunkią reabilitacinę treniruotę treniruoklių salėje, vakarais žaidėme krepšinį“, – pasakoja M. Echodas.

Tarp treniruočių „Ryto“ krepšininkams sanatorijoje buvo atliekamos ultragarso procedūros, limfodrenažas, elektros stimuliacija, mikrobangų drenažas, įvairūs masažai, purvo vonių procedūros.

M. Echodas taip pat mini puikias sąlygas, kurios komandai buvo pasiūlytos Birštone: „Sanatorija įsikūrusi ramioje aplinkoje, viskas gražiai įrengta, geros sąlygos, skanus maistas. Viskas labai gerai“.

„Eglės sanatorijos“ rinkodaros projektų vadovas Rolandas Masiulis sako, kad sanatorija turi puikią ir  profesionaliems sportininkams reikalingą infrastruktūrą ir paslaugas.

„Džiaugiuosi, kad mūsų sanatoriją jėgų atstatymui pasirinko Vilniaus „Ryto“ krepšininkai. Tikiu, kad pas mus praleistos kelios dienos padės komandai iškovoti daug pergalių“, – teigia R. Masiulis.

Į kovas krepšinio aikštelėje Vilniaus „Rytas“ sugrįš jau antradienį, kuomet Krasnodare Europos taurės varžybose susikaus su vietos „Lokomotiv Kuban“ komanda. Savaitės pabaigoje komandos lauks išvyka į Kėdainius ir „Betsafe-LKL“ rungtynės prieš „Nevėžio“ ekipą. Artimiausias rungtynes namų arenoje „Rytas“ žais lapkričio 13 d., kuomet „Siemens“ arenoje lankysis Limožo CSP.

Rėmėjai

Titulinis rėmėjas

Generalinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Partneriai

Transliacijų partneris
Techninis partneris
Medicinos tyrimų partneris
Transliacijų partneris
Transliacijų partneris
Techninis partneris
Techninis partneris