Citadele KMT finalo ketvertas: programa ir svarbiausia informacija
LKL / BNS nuotr.

Citadele KMT finalo ketvertas: programa ir svarbiausia informacija

Autorius: LKL.lt
2020-02-16

Šeštadienį ir sekmadienį Klaipėdos „Švyturio“ arenoje vyksta penktasis istorijoje Citadele Karaliaus Mindaugo taurės turnyro finalo ketvertas.

Keturios stipriausios Lietuvos krepšinio komandos kovos dėl pirmojo sezono titulo. Renginį organizuojanti Lietuvos krepšinio lyga pateikia svarbiausią informaciją apie vasario 15-16 d. vyksiantį krepšinio renginį, kuriame ypatingas dėmesys bus skiriamas ir pramoginei daliai. Įspūdingą atmosferą kurti pridės ir aptemdytos tribūnos, kai apšviesta bus tik krepšinio aikštelė. Tai Lietuvoje naudojama tik per CItadele KMT turnyrus.

Sekmadienis, vasario 16 d.

14.45 val. rungtynės dėl bronzos medalių: pusfinalio rungtynių pralaimėtojai. Rungtynes tiesiogiai transliuos LRT televizija.

Kas laukia per pertrauką? 2001 m. snaiperio konkurso nugalėtojas Donatas Slanina grįš į aikštelę pademonstruoti savo įgūdžius. Karjerą jau baigęs 2003 m. Europos čempionas parodomajame konkurse išbandys jėgas su snaiperio gabumais pasižyminčiu pramogų pasaulio atstovu radistu Jonu Nainiu.

16.50 val. „Betsafe–LKL“ snaiperio konkursas, jį tiesiogiai transliuos LRT televizija iš karto po apdovanojimų ceremonijos po rungtynių dėl bronzos.

12 snaiperių 26-tus metus varžysis dėl geriausiojo vardo. Klaipėdietis Marius Runkauskas, atstovaujantis Utenos „Juventus“ klubui, laikomas favoritu ir gali tapti rekordininku – laimėti šį konkursą jau ketvirtą kartą.

17.30 val. radisto Rolando Mackevičiaus pokalbis su „Šiaulių“ treneriu Antanu Sireika. Šis pokalbis bus matomas tik arenos žiūrovams.

Praėjusių metų pokalbis tarp Justino Jankevičiaus ir Jono Kazlausko Vilniaus „Siemens“ aikštės centre sužavėjo publiką, tad šiemet nuspręsta surengti dar vieną pramogą arenoje susirinkusiems žiūrovams. Šį kartą radistas R. Mackevičius, kuris bus renginio vedėjas, kalbins 2003 m. į Europos čempionato viršūnę atvedusį trenerį A. Sireiką.

17.50 val. Citadele KMT finalas.

Finalas tradiciškai intriguoja ne tik kova dėl taurės, bet ir ypatingų žaidėjų pristatymu. Organizatoriai kasmet pateikia staigmeną, o šiemet visus turėtų sužavėti įspūdingas LED ekranų tunelis, kuris ir bus pagrindinis pristatymo akcentas.

Penktus metus rengiamą KMT turnyrą po dusyk laimėjo „Žalgiris“ ir „Rytas“. Šios komandos laikomos favoritėmis triumfuoti sekmadienį pavakare Klaipėdoje vyksiančiame finale.

Pristatymą, rungtynes, pasirodymą per pertrauką ir apdovanojimų ceremoniją tiesiogiai transliuos LRT televizija, transliacija internetu matoma lrt.lt, lkl.lt ir delfi.lt platformose.

Rėmėjai

Titulinis rėmėjas

Generalinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Partneriai

Techninis partneris
Techninis partneris
Transliacijų partneris
Medicinos tyrimų partneris
Transliacijų partneris
Transliacijų partneris
Techninis partneris