Galimybė gyvai susitikti ir pabendrauti su pramogų pasaulio bei krepšinio žvaigždėmis
Foto: Delfi.lt

Galimybė gyvai susitikti ir pabendrauti su pramogų pasaulio bei krepšinio žvaigždėmis

Autorius: Delfi.lt
2020-10-01

Visiems Lietuvos moksleiviams – geros žinios: svajonių krepšinio žvaigždžių komanda kartu su pramogų pasaulio žvaigždėmis gali atvykti į jų mokyklą. Jau antrus metus vykstantis, sulaukęs didelio populiarumo ir jau prasidėjęs projektas „Duok žaibą žvaigždei II“ gali išpildyti svajonę, pristatydamas žvaigždes į tavo mokyklą. Projekto mecenatas, be kurio ši iniciatyva negalėtų gyvuoti – „Norfa“, DELFI ir Lietuvos krepšinio lyga (LKL) taip pat žada dar daugybę papildomų prizų.

„Praėjusiais metais, sulaukus labai didelio mokinių susidomėjimo, nusprendėme tęsti projektą. Visais laikais rūpinamės, kad žmonės atkreiptų dėmesį į sportą, aktyvų gyvenimo būdą. Juk ir šiandien, pandemijos metu, žmonių sveikata taip pat priklauso ir nuo to, kiek jie aktyviai judės. Visiems norisi parodyti: tiek moksleiviams, tiek suaugusiems – jeigu mes norime būti sveiki, turime gyventi aktyviai“, – sako bendrovės „Norfa“ vadovas Dainius Dundulis. Ir priduria, kad kiekvienas turėtų jausti atsakomybę už sporto ir sveikos gyvensenos populiarinimą, ypač tarp jaunų žmonių, įskaitant ir moksleivius.

Konkursas vyksta virtualioje erdvėje

Visi norintieji dalyvauti konkurso dalyviai turės išsirinkti 8-is krepšininkus – iš kiekvienos siūlomos krepšinio komandos galima pasirinkti po vieną žaidėją. Kiekvienai komandai bus automatiškai priskirtos ir dvi pramogų pasaulio žvaigždės Jonas Nainys bei Donatas Montvydas, taigi vienos mokyklos komandą viso sudaro 10 žaidėjų. Sukūrę svajonių komandą, dalyviai registruoja savo mokyklą ir siekia surinkti daugiausiai „Patinka“ paspaudimų. Viena mokykla gali užregistruoti tik vieną komandą. Tačiau svarbu atkreipti dėmesį, kad įkėlus daugiau tos pačios mokyklos komandų, konkurse dalyvaujančia komanda laikoma ta, kuri turi daugiau balsų „Patinka“.

„Pats projektas vyksta virtualioje erdvėje, tai šiandieninėje situacijoje, pasaulinei pandemijai nerimstant, tikrai saugus projektas“, – teigia bendrovės „Norfa“ vadovas Dainius Dundulis. Konkurse gali dalyvauti bet kuriame Lietuvos kampelyje esanti mokykla. Jau prasidėjęs konkursas vyks iki lapkričio 27 d., tačiau snausti nereikėtų, nes registruotis konkurse galima iki spalio 26 d. Po registracijos prasidės balsavimas, kuris truks iki lapkričio 20 d. Svarbu pažymėti, kad balsuoti galima tik vieną kartą per dieną, per savo „Facebook“ paskyrą.

Išdalins 690 krepšinio kamuolių

Projekto „Duok žaibą žvaigždei II“ pagrindinius laimėtojus nudžiugins krepšinio žvaigždžių renginys savo mokykloje, o konkurso mecenatas „Norfa“ padovanos net 25-is krepšinio kamuolius. Renginio metu moksleivių laukia įdomūs edukaciniai pranešimai, žaidimai, ir svarbiausia – įvairios užduotys krepšinio aikštelėje su krepšininkais bei žvaigždėmis. Pirmos vietos laimėtojas burtų keliu bus renkamas iš 5-ių, daugiausiai „Patinka“ surinkusių mokyklų.

„Tikimės, kad mūsų inicijuotas projektas padės moksleiviams bent trumpam pajausti ir įsilieti į profesionalų krepšinio pasaulį. Juk daug vaikų trokšta tapti krepšininkais, šiuo projektu siekiame įgyvendinti jų svajonę, padėdami susitikti su jų mylimais krepšininkais”, – sako D. Dundulis. Odiniai, specialiai šiam konkursui pagaminti kamuoliai, bus išdalinti ir kitiems konkurso dalyviams. Antrąją vietą užėmusi mokykla gaus – 20 krepšinio kamuolių, o 3–5 užėmusioms mokykloms bus išdalinta dar po 15 specialiųjų krepšinio kamuolių.

Projekto iniciatoriai taip pat žada papildomus prizus: po tris vienetus krepšinio kamuolių, kuriuos įsteigė projekto mecenatas „Norfa“ pirmosioms 200 mokyklų, surinkusioms ne mažiau kaip 300 balsų. Šiuos papildomus krepšinio kamuolius taip pat gaus ir 1–5 vietos laimėtojos mokyklos, jei jos yra tarp 200 pirmųjų, pasiekusių ne mažiau kaip 300 balsų. Taip pat balsavimo etape, kuris truks nuo spalio 27 d. iki lapkričio 20 d., visi balsuojantys užsiregistravę ir kontaktus palikę balsuotojai dalyvauja burtų traukime ir galės laimėti dar net 50 kamuolių.

Norėdami užregistruoti savo komandą ar daugiau sužinoti apie žaidimą bei taisykles, kviečiame aplankyti specialųjį konkurso puslapį.

Rėmėjai

Titulinis rėmėjas

Generalinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Partneriai

Techninis partneris
Medicinos tyrimų partneris
Transliacijų partneris
Transliacijų partneris
Techninis partneris
Techninis partneris
Transliacijų partneris