Šeštosios LKL akademijos sezono starte – susitikimas su lygos administracija

Šeštosios LKL akademijos sezono starte – susitikimas su lygos administracija

Autorius: LKL.lt
2020-10-07

Naujai suburta LKL akademijos komanda pradėjo visą sezoną truksiančią veiklą kartu su LKL bei lygos klubų organizacijomis.

Spalio 6 dieną įvyko pirmasis šeštosios LKL akademijos laidos susitikimas, kurio metu administracijos atstovai trumpai pristatė pagrindines LKL veiklas.

„Akademikai turi galimybę viso sezono metu semtis patirties ir įgyvendinti savo idėjas. Svarbu šiuo šansu pasinaudoti, nes laukia įdomūs ir dinamiški metai, po kurių visi taps dar geresni savo sričių specialistai, o galbūt šioje srityje užsiliks ir ilgesniam laikui“, – naujuosius akademikus pasveikino LKL generalinis direktorius Romualdas Brazauskas.

Su „Betsafe–LKL“ čempionato struktūra ir Citadele Karaliaus Mindaugo taurės turnyru praktikantus supažindino varžybų direktorė Rasa Liuimienė, apie LKL rinkodaros principus pasakojo marketingo direktorius Arvydas Tamašauskas, o apie komunikaciją – šios srities vadovas Vaidas Leliuga. Savo patirtimi ir patarimais dalinosi ir praėjusio sezono laidos absolventė Raminta Valentaitė, šiuo metu besidarbuojanti komunikacijos komandoje.

LKL akademijos vadovė Karolina Kairaitė džiaugėsi galėdama susipažinti su naujosios laidos projekto dalyviais.

„Čia susirinko labiausiai motyvuoti jaunuoliai, geriausių idėjų autoriai. Nekantraujame pradėti jų pateiktų minčių realizavimą. Mūsų komandoje kūrybingumo netrūksta, tad tikiuosi, kad pasibaigus projektui, į šį laiką galėsime žiūrėti su džiaugsmu ir pasitenkinimu dėl gausybės įgyvendintų projektų ir įveiktų iššūkių“, – kalbėjo projekto vadovė.

Siekiant išlaikyti saugumo reikalavimus, susitikimas vyko neįprastomis sąlygomis – lauko terasoje prie pastato, kuriame yra įsikūręs LKL biuras. Vienas iš naujųjų akademikų dalyvavo nuotoliniu būdu, kadangi šiuo metu jis vis dar yra užsienyje.

Pasibaigus susitikimui naujoji LKL akademijos komanda mažomis grupelėmis aplankė ir patį LKL biurą bei jame esančią ir neseniai atnaujintą LKL TV studiją.

Jau pirmojo susitikimo metu akademijos studentams buvo skirti namų darbai. Jie susiję tiek su LKL, tiek su „Betsafe–LKL“ čempionate rungtyniaujančiais klubais, laukiančiais LKL akademijos pagalbos. Savo idėjas ir metinį veiklų planą akademikai pristatys kitą savaitę vyksiančioje vienos dienos stovykloje.

Sekti LKL akademijos veiklą galite projekto instagramo paskyroje.

Rėmėjai

Titulinis rėmėjas

Generalinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Partneriai

Techninis partneris
Techninis partneris
Transliacijų partneris
Techninis partneris
Transliacijų partneris
Medicinos tyrimų partneris
Transliacijų partneris