Žiūrovai pasirinko: paaiškėjo, kas komentuos Citadele KMT finalą
Foto: LKL/BNS

Žiūrovai pasirinko: paaiškėjo, kas komentuos Citadele KMT finalą

Autorius: LKL.lt
2021-02-10

Visą praėjusią savaitę vykę Citadele Karaliaus Mindaugo taurės (Citadele KMT) finalo komentatorių rinkimai baigėsi. Juose triumfavo populiariausiais sirgalių tarpe pasirodę Karolis Tiškevičius ir Vaidas Čeponis.

Abu kolegos pasidžiaugė, jog finalinį turnyro mačą komentuos kartu – tiek K. Tiškevičius, tiek V. Čeponis teigė besimėgaujantys judviejų duetu.

„Su Vaidu natūraliai gaunamės kaip šeima, labai daug laiko praleidžiam kartu. Kaip koks vyresnis ir jaunesnis broliai, nežinau kaip įvardinti. Turim natūralių jausmų – natūraliai mylim, natūraliai nekenčiam, natūraliai pykstamės, natūraliai džiaugiamės, baliavojam ir dirbam. Tas jaučiasi ir komentavime, nes jei vienas su kitu nesutinkam, mes tą iškart pasakom į eterį ir tai darom drąsiai, net susipykti galime. Bet tai nėra piktybiška, tuoj pat viską paverčiam juokais. Tą žiūrovai jaučia ir mes tarpusavy dėl to gerai jaučiamės, nes neprivalom vienas prieš kitą maivytis, galim smagiai leisti laiką. Myliu, bet negaliu į jį žiūrėti“, – apie ryšį su bičiuliu juokavo K. Tiškevičius.

 

Balsavimas baigtas, sirgaliai išsirinko! K. Tiškevičius ir V. Čeponis komentuos svarbiausią turnyro dvikovą!

Posted by LKL - Lietuvos krepšinio lyga on 2021 m. vasario 8 d., pirmadienis

„Krepšinio aistruolių palaikymas įpareigoja mane stengtis komentuoti dar kokybiškiau. Labai smagu, kad finalą komentuosiu kartu su Karoliu. Manau, mes vienas kitą suprantam iš pusės žodžio, nes dviese jau esame dirbę per daugybę rungtynių. Karolis per pastaruosius porą metų smarkiai patobulėjo. Man patinka jo profesionalus pasirengimas rungtynėms, puikus humoro jausmas“, – duoklę savo kolegai atidavė ir V. Čeponis.

Kalbėdami apie Panevėžyje šį savaitgalį vyksiančias kovas, abu rungtynių balsai užtikrintą triumfą prognozavo titulą ginančiam Kauno „Žalgiriui“. Daugiausiai intrigos, anot komentatorių, galima tikėtis pirmajame turnyro pusfinalyje, kuriame susigrums Utenos „Juventus“ ir Panevėžio „Lietkabelis“. K. Tiškevičiui šis mačas bus svarbus ir dėl neseniai duoto pažado, susijusio su kita jo profesija – renginių vedimu.

„Jau prisidirbau, nes neseniai LKL TV studijoje Ignas Grinevičius išprovokavo pasakyti, kas laimės „Juventus“ – „Lietkabelio“ rungtynes ir aš pasakiau, jog tai bus „Juventus“. Dar daugiau – pasakiau, kad jei pusfinalį laimės „Lietkabelis“, Margirio Normanto vestuves vasarą pravesiu už pusę kainos. Po to M. Normantas rašė man, ar neatrodo, kad prisikalbėjau. Lieku prie to paties, tose rungtynėse būsiu objektyvus komentatorius, bet būčiau visai nieko prieš, jei laimėtų Utena. Ir viena, ir kita komanda yra miela identiškai, bet jau priprognozavau ne savo paties naudai, todėl esu priverstas rinktis „Juventus“, – sakė K. Tiškevičius.

„Turbūt visiems aišku, kad pagrindinis favoritas laimėti taurę yra „Žalgiris“. Tiesa, jei iki savaitgalio iš duobės išlips „Lietkabelis“, ši komanda gali pasipriešinti žalgiriečiams. Juk šį sezoną panevėžiečiai vieną kartą įveikė kauniečius, o kitą sykį, nors ir pralaimėjo, bet jiems įnirtingai kibo į atlapus.

Kita vertus, šeimininkams dar reikės rimtai paprakaituoti norint įveikti pusfinalio barjerą. Juk „Juventus“ jau ilgą laiką, atmetus vieną kitą kluptelėjimą, demonstruoja itin solidų žaidimą. Tikuosi, kad Klaipėdos „Neptūnas“ garbingai kausis dėl trečiosios vietos. Nelabai tikiu, kad klaipėdiečiai pusfinalyje sugebėtų skaudžiau įkąsti „Žalgiriui“, – mintimis dalijosi V. Čeponis.

Be šių dviejų komentatorių Citadele KMT kovų balsais LRT transliacijose bus Rokas Grajauskas ir Linas Kunigėlis. Tuo tarpu DELFI žiūrovams rungtynes padės stebėti Vilhelmas Bladyka.

Rėmėjai

Titulinis rėmėjas

Generalinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Partneriai

Transliacijų partneris
Techninis partneris
Techninis partneris
Transliacijų partneris
Techninis partneris
Medicinos tyrimų partneris
Transliacijų partneris