LKL akademiko dienoraštis. Išleistuvės ir geriausiųjų apdovanojimai
Foto: LKL

LKL akademiko dienoraštis. Išleistuvės ir geriausiųjų apdovanojimai

Autorius: LKL akademikas D. Šablinskas
2021-05-21

Šią savaitę įvyko Lietuvos krepšinio lygos (LKL) vykdomo projekto „LKL akademija“ 6-osios akademikų laidos apdovanojimų ceremonija.

Kaip ir kiekvienais metais akademikai praktikos pabaigoje pristato viso sezono metu įgyvendintus projektus bei dalinasi patirtimis, kaip jiems sekėsi būti skirtingų „Betsafe-LKL“ čempionate runngtyniaujančių klubų ambasadoriais. Šių metų akademikų pristatymų klausėsi LKL administracijos darbuotojai, kurie kartu su akademijos nariais diskutavo apie nuveiktus darbus LKL akademijoje.

6-osios laidos absolventams buvo įteikti praktikos pažymėjimai ir dovanos už pagalbą LKL viso sezono metu. Taip pat dviems iš jų buvo įteiktos skatinamosiomis stipendijomis, kurias galės išleisti profesiniam kompetencijos ugdymui.

„Nuostabi 9-ių mėnesių kelionė pasiekė finišo tiesiąją. Atrodo, dar neseniai dėliojome pirmąjį siužetą, o dabar dėkojame vienas kitam už bičiulystę ir patirtis. Džiaugiuosi turėjęs galimybę būti LKL akademijos dalimi. Tai aukšto lygio praktika, kuri suteikia puikią terpę tobulėti ir ugdyti save kaip asmenybę. Kviečiu tuo įsitikinti kitą sezoną tampant LKL akademijos dalimi“, – kalbėjo Dovydas Šablinskas, laimėjęs „Lygos perspektyvos“ stipendiją.

LKL akademijos naudingiausios žaidėjos stipendiją laimėjusi Evelina Budėnaitė džiaugėsi galimybe valdyti ir kurti turinį tukstantinėms auditorijoms internete.

„Kai atrandi veiklą, kuri tave veža, iš karto atiduodi visą save. Devyni mėnesiai praėjo labai greitai, o motyvacijos neprarasti padėjo nuolatiniai iššūkiai. Jeigu galėčiau – kartočiau viską iš naujo! Esu labai laiminga, jog turėjau galimybę įgyvendinti savo idėjas, kurias išvydo krepšinio sirgaliai“.

Atranka į naująją LKL akademijos laidą bus renkama vasaros pabaigoje – rugsėjo pradžioje. Kandidato formą bus galima rasti www.lkl.lt bei LKL socialiniuose tinkluose.

LKL akademijos projektas suteikia unikalią galimybę iš arti susipažinti su krepšinio užkulisiais bei dirbti krepšinio sferoje.

LKL akademikų veiklas rasite čia: https://www.lkl.lt/projektai/lkl-akademija arba „Instagram“ paskyroje @lklakademija.

Rėmėjai

Titulinis rėmėjas

Generalinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Partneriai

Transliacijų partneris
Techninis partneris
Transliacijų partneris
Techninis partneris
Transliacijų partneris
Techninis partneris
Medicinos tyrimų partneris