V. Šulskis lieka Utenoje
LKL / BNS nuotr.

V. Šulskis lieka Utenoje

Autorius: utenosjuventus.lt
2021-08-04

Trečius metus iš eilės Vytautas Šulskis gins Utenos „Juventus“ klubo garbę. 32 metų 198 cm ūgio krepšininkas su Aukštaitijos klubu pasirašė naują vienerių metų sutartį.

Praėjusiame „Betsafe-LKL“ sezone puolėjas per vidutiniškai 25 aikštelėje praleistas minutes pelnė po 8,5 taško (56,1 proc. dvitaškių, 32,1 proc. tritaškių, 82,3 proc. baudų.), atkovojo po 3,8 kamuolio, atliko po 2,2 rezultatyvaus perdavimo bei rinko po 9,4 naudingumo balo.

„Vytas yra patyręs žaidėjas, jau daug metų praleidęs mūsų klube, o tos patirties labai reiks sezono pradžioje žaidžiant FIBA Čempionų lygos atrankos rungtynes. Kad žino, kaip žaisti svarbias rungtynes, Vytas įrodė ir praėjusį sezoną, kai atkrintamosiose varžybose tik tris kartus surinko vienženklį naudingumo balų skaičių. Be to, Vytas šią vasarą atstovavo mūsų komandai 3x3 turnyre, tad jau nuo sezono pradžios bus tikrai geros sportinės formos“, – kalbėjo „Juventus“ klubo direktorius Eimantas Skersis.

V.Šulskiui tai bus jau ketvirtasis sezonas Utenos klube. Puolėjas „Juventus“ marškinėlius taip pat vilkėjo 2016/2017, 2019/2020 ir 2020/2021 metų sezonuose.

„Smagu bus dar vienerius metus praleisti „Juventus“ klube. Džiaugiuosi, kad pavyko susitarti dėl jau ketvirtojo mano sezono šioje komandoje. Be galo laukiu artėjančio sezono bei susitikimo su karštai komandą palaikančiais „Raudonaisiais velniais“, – džiaugėsi V.Šulskis.

Atstovaujant „Juventus“ komandai V.Šulskis yra sužaidęs jau 134 oficialias rungtynes bei pelnęs 1366 taškus. Pagal abu šiuos rodiklius krepšininkas Utenos klubo istorijoje užima šeštąsias pozicijas.

Iki pilnos komplektacijos Utenos komandai trūksta dar trijų krepšininkų – dviejų įžaidėjų bei vieno sunkio krašto puolėjo pozicijoje rungtyniaujančio žaidėjo. Visi jie turėtų būti legionieriai.

„Niekada negali spjauti į šulinį, tačiau panašu, jog mūsų darbai lietuvių vasaros rinkoje jau baigėsi. Mus dominančių žaidėjų iš Lietuvos į pirmą ir ketvirtą pozicijas pasikviesti nepavyko, tad dabar renkamės iš legionierių. Turime numatę kriterijus, žinome, kokių žaidėjų norime, esame atrinkę mus dominančius kandidatus, tad dabar reikia pasiekti susitarimus. Tikimės, kad per 7-10 artimiausių dienų pavyks pasirašyti sutartis“, – teigė E.Skersis.

Rėmėjai

Titulinis rėmėjas

Generalinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Partneriai

Techninis partneris
Medicinos tyrimų partneris
Techninis partneris
Transliacijų partneris
Transliacijų partneris
Transliacijų partneris
Techninis partneris