8-osios LKL Akademijos powered by Citadele MVP L. Pupeikis: „Šis projektas tapo mano karjeros kelio pradžia“
Foto: Betsafe-LKL

8-osios LKL Akademijos powered by Citadele MVP L. Pupeikis: „Šis projektas tapo mano karjeros kelio pradžia“

Autorius: LKL.lt
2023-09-20

Registracijos anketą į 9-ąją LKL akademijos powered by Citadele komandą rasite čia. Pirmasis atrankos etapas vyks iki spalio 6 d. (imtinai). Į antrąjį atrankos etapą atrinkti kandidatai bus informuoti asmeniškai. Kilus papildomiems klausimams kviečiame kreiptis el. paštu [email protected]

8-ojo LKL akademijos powered by Citadele sezono MVP tapęs Lukas Pupeikis džiaugiasi, kad projektas tapo karjeros kelios pradžia: „Sezono metu patyriau begalę nuostabių emocijų, pamačiau krepšinio pasaulį iš arti, stažavausi ne tik Lietuvos krepšinio lygoje, bet ir Vilniaus „Ryto“ organizacijoje, kurioje šiuo metu ir dirbu“.

– Lukai, projektas tau baigėsi išties išskirtinai – tapai LKL akademijos powered by Citadele 8-ojo sezono MVP. Kaip klostosi tavo gyvenimas po laikotarpio akademijoje?

– Viskas klostosi puikiai, vasarą gavau pasiūlymą prisijungti prie Vilniaus „Ryto“ administracijos komandos, kurį nedvejodamas priėmiau. Vasara buvo darbinga, tačiau spėjau ir pailsėti.

– Kodėl nusprendei dalyvauti LKL akademija powered by Citadele projekte?

– Visą gyvenimą krepšinis buvo ir yra mano hobis numeris vienas, todėl mačiau save dirbantį šios sporto šakos organizacijoje. Praėjusiais metais pastebėjau „Betsafe-LKL“ skelbimą socialiniuose tinkluose, kad yra buriama LKL akademijos powered by Citadele komanda ir užpildžiau anketą. Konkurencija buvo išties nemaža, tačiau sužinojęs, kad patekau į akademikų komandą labai apsidžiaugiau ir dabar galiu teigti, jog šis projektas tapo mano karjeros kelio pradžia.

– Ką tau suteikė projektas? Ar buvo sunku derinti veiklą jame ir studijas?

– Visų pirma, projektas man suteikė neįkainojamos patirties skirtingose veiklose, kurias atlikau sezono metu. Sezono eigoje teko važinėti po arenas, kuriose su kolegomis filmuodavome rubrikas, Citadele KMT turnyro metu koordinavau savanorius, prisidėjau prie „Betsafe Vieno šūvio“ visuotinės atrankos įgyvendinimo. Vykusios paskaitos suteikė naujų žinių, kurias turėjau galimybę panaudoti praktikoje. Veiklą ir studijas derinti nebuvo sunku, kadangi susitikimai dažniausiai vykdavo savaitgaliais, o tinkamai susiplanavus laiką, nekilo jokių nesklandumų atliekant akademijos metu skirtas užduotis.

– Stažuotė truko išties netrumpai – visą 2022-23 m. „Betsafe-LKL“ sezoną. Kas labiausiai įsiminė iš šio laikotarpio?

– Išskirti vieną ar kelis dalykus, kurie įsiminė labiausiai, būtų sunku, nes sezono metu patyriau begalę nuostabių emocijų, pamačiau krepšinio pasaulį iš arti, stažavausi ne tik Lietuvos krepšinio lygoje, tačiau ir Vilniaus „Ryto“ komandos administracijoje.

– Koks būtų tavo patarimas norintiems, tačiau nedrįstantiems užpildyti LKL akademijos powered by Citadele anketą?

– Jeigu norite siekti karjeros ir matote ateityje save dirbantį krepšinio organizacijoje – LKL akademija powered by Citadele gali tapti jūsų kelio pradžia. Yra posakis, jog nepabandęs nesužinosi, todėl norėčiau paraginti visus norinčius, tačiau nedrįstančius – užpildykite anketą ir pasinaudoti šia išskirtine galimybe.

Rėmėjai

Titulinis rėmėjas

Generalinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Partneriai

Transliacijų partneris
Transliacijų partneris
Techninis partneris
Medicinos tyrimų partneris
Techninis partneris
Techninis partneris
Transliacijų partneris
Techninis partneris