Atsidaro „Betsafe-LKL“ elektroninė parduotuvė
Foto: Betsafe-LKL

Atsidaro „Betsafe-LKL“ elektroninė parduotuvė

Autorius: LKL.lt
2024-02-05

Nuo šiol Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) sirgaliai galės pasipuošti ne tik savo palaikomų komandų, bet ir oficialia lygos atributika.

Internetiniu adresu shop.lkl.lt nuo šiol bus pasiekiama „Betsafe-LKL“ elektroninė parduotuvė, kurioje kiekvienas krepšinio aistruolis atras sau tinkantį rūbą ar aksesuarą.

Čia bus galima įsigyti skirtingų dizainų marškinėlių ar džemperių. Vieni iš jų papuošti įvairiais vaizdais, kiti – ikoniškomis frazėmis. Taip pat parduotuvės pasiūloje yra ir stilingų aksesuarų – „Nike“ kuprinė, žieminė kepurė bei kojinės.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Betsafe LKL (@betsafelkl)

Be to, krepšiniu gyvenantys sirgaliai čia suras ir oficialų lygos kamuolį „Spalding“ bei unikalaus dizaino lauko krepšinio kamuolį.

Pirmieji pirkėjai dovanų gaus itin minkštas, laisvalaikiui ir aktyviam gyvenimui skirtas kojines „Watch Your Ankles“

„Bendras tikslas yra „Betsafe-LKL“ prekės ženklo tolimesnis vystymas ir jo pateikimas naujų produktų kontekste, – lygos žingsnį pakomentavo LKL vydkomasis direktorius Justinas Liaudinskas. – Jeigu kalbėtume konkrečiau, šio projekto noras yra suteikti stilingą ir modernų krepšinio atributikos pasirinkimą šios sporto šakos sirgaliams. Tai yra rūbai, kuriuos galima vilkėti ir einant į darbą, ir į naktinį klubą, ir į tas pačias krepšinio rungtynes.

Parduotuvė nuolat pildysis naujomis pozicijomis ir pasirinkimais. Ateityje planuojamos bendros atributikos kolekcijos su visuomenėje puikiai atpažįstamais krepšinio ir ne tik krepšinio veidais. Planuojame, kad krepšinio sirgaliai galėtų rasti ir savo mylimų atskirų „Betsafe-LKL“ komandų atributikos pozicijų.“

Citadele Karaliaus Mindaugo taurės (Citadele KMT) finalo ketvertui besiruošiantys fanai el. parduotuvėje galės įsigyti būtent šiam renginiui skirtos atributikos – džemperių ir marškinėlių su užrašu „Krepšinio mes tauta“.

Vasario 17-18 dienomis, Citadele KMT finalo ketverto metu, fizinė atributikos parduotuvė veiks ir „Žalgirio“ arenoje. Sparčiai graibstomus bilietus į didžiausią metų krepšinio šventę galite įsigyti čia.

Rėmėjai

Titulinis rėmėjas

Generalinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Partneriai

Transliacijų partneris
Techninis partneris
Transliacijų partneris
Transliacijų partneris
Techninis partneris
Techninis partneris
Techninis partneris
Medicinos tyrimų partneris