„Wolves“ keičia savo pavadinimą
„Betsafe-LKL“ nuotr.

„Wolves“ keičia savo pavadinimą

Autorius: bcwolves.com
2024-04-10

Ambicijų nestokojantis Vilniaus „Wolves“ krepšinio klubas pristato generalinį partnerį. Juo tapo lažybų prekės ženklas „Twinsbet“, kurį valdo uždaroji akcinė bendrovė „Nesė”.

Pasirašius ilgalaikę bendradarbiavimo sutartį, sostinės ekipa nuo šiol oficialiai vadinsis „Wolves Twinsbet“, o prekės ženklo „Twinsbet“ logotipas atsiras ant sostinės ekipos komandos marškinėlių.

Pasak klubo prezidento Rimanto Kaukėno, naujoji „Wolves“ partnerystė yra svarbus žingsnis klubo stiprinimui ir turimos strategijos įgyvendinimui. 

„Keliame sau didelius tikslus, todėl nepaprastai džiaugiamės galėdami pristatyti naująjį mūsų partnerį, kuris, būdamas nauju žaidėju rinkoje, neslepia savo ambicijų, yra ir modernus, ir inovatyvus. Neabejojame, kad ilgalaikė partnerystė sustiprins tiek klubą, tiek bendrovę, taps stipriu impulsu tolesniam augimui ir bus naudinga ne tik abiem verslams, bet ir Vilniaus miestui, kurio vardą klubas garsina ir mūsų šalyje, ir tarptautinėje erdvėje“, – teigė R. Kaukėnas.

Savo ruožtu, UAB „Nesė“ vadovas Alvidas Paulikas neslėpė, kad jam paliko įspūdį, kaip sparčiai „Wolves“ klubas eina į priekį. 

„Mums patinka „Wolves“ klubo vizija ir ilgalaikiai plėtros planai. Per tokį trumpą laiką nueitas kelias yra labai įspūdingas. Turime identiškas ambicijas sparčiai augti ir tapti vienais iš lyderių tiek Lietuvoje, tiek už jos ribų. Esu tikras, kad vieni kitiems padėsime dar greičiau ir lengviau pasiekti visus savo užsibrėžtus tikslus“, – neabejojo A. Paulikas.

Vos antruosius savo veiklos metus skaičiuojantis „Wolves“ klubas praėjusią vasarą sulaukė įvertinimo iš Eurolygos organizacijos. Jam buvo suteiktas vardinis kvietimas debiutuoti Europos taurės („BKT EuroCup“) turnyre – antrame pagal pajėgumą Senajame žemyne. 

Į Vilnių praėjusią vasarą persikėlusi ekipa sulaukė didelio sostinės gyventojų dėmesio. „Wolves“ šį sezoną buvo antra daugiausiai žiūrovių aplankyta komanda Europos taurės turnyro reguliariajame čempionate tarp 20 jo dalyvių. 

Tarp 12 Lietuvos čempionatą pradėjusių komandų pagal lankomumą „Wolves“ taip pat yra antra.

Lietuvos krepšinio lygos, Karaliaus Mindaugo taurės varžybų ir Europos turnyrų rungtynes vienintelėje Lietuvoje privačioje „Twinsbet“ arenoje žaidžiantis klubas kitų metų pavasarį įsikurs naujutėlaičiame treniruočių centre šalia Vilniaus oro uosto.

Rėmėjai

Titulinis rėmėjas

Generalinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Partneriai

Techninis partneris
Transliacijų partneris
Transliacijų partneris
Techninis partneris
Transliacijų partneris
Medicinos tyrimų partneris
Techninis partneris
Techninis partneris