„Scorestars“ geriausiųjų laurai – neprilygstamam Ą. Tubeliui
„Betsafe-LKL“ nuotr.

„Scorestars“ geriausiųjų laurai – neprilygstamam Ą. Tubeliui

Autorius: LKL.lt
2024-04-11

„Betsafe-LKL“ čempionate įsibėgėja trečiojo rato kovos. Geriausius praėjusius savaitės individualius pasirodymus apžvelgia LKL.lt kartu su oficialia lygos fantasy platforma „Scorestars“.

Vietą penketuke užsitarnavo nuostabų mačą sužaidęs Martynas Paliukėnas. Mažeikių „M Basket-Delamode“ gynėjo sąskaitoje iki trigubo dublio pritrūko tik vieno atkovoto kamuolio – 16 taškų, 9 atkovoti kamuoliai, 12 rezultatyvių perdavimų ir 31 naudingumo balas. Tokio benefiso užteko mažeikiečių pergalei prieš Utenos krepšininkus. Tiesa, antrajame savaitės mače su Vilniaus „Wolves Twinsbet“ jis dėl kojos sumušimo ant parketo nepasirodė.

Neseniai po traumos sugrįžęs Margiris Normantas nebuvo toks universalus, tačiau jo taškų fiesta Vilniaus „Rytą“ atvedė į pergalę permainingame mače su Panevėžio „7bet-Lietkabeliu“. Komandos kapitonas pelnė 27 taškus (3/4 dvit., 5/7 trit., 6/7 baud.) ir surinko 29 naudingumo balus.

Rasheedas Sulaimonas buvo arti penketuko – prieš kėdainiečius jis surinko 31 naudingumo balą, tačiau jo savaitės vidurkį numušė ne toks efektyvus mačas su Mažeikių atstovais, kurį jis baigė su 13 naudingumo balų.

Geriausi savaitės puolėjai šįkart rungtyniavo vienas prieš kitą Klaipėdos „Neptūno“ ir Jonavos „CBet“ mače, pasibaigusiame dramatiška klaipėdiečių pergale svečiuose.

Ąžuolas Tubelis šįkart buvo neprilygstamas ir surengė geriausią individualų „Betsafe-LKL“ sezono pasirodymą, patenkantį ir į visų laikų dešimtuką. Uostamiesčio klubo lyderis pelnė net 34 taškus (12/14 dvit.), atkovojo 13 kamuolių ir surinko 49 naudingumo balus.

Jam kelią pastoti mėgino nuostabų sezoną tęsiantis Justas Furmanavičius. Jis pelnė 23 taškus (10/11 baud.), atkovojo 7 ir perėmė 3 kamuolius, atliko 3 rezultatyvius perdavimus ir sukaupė 34 naudingumo balus.

Naudingiausias tarp vidurio puolėjų buvo du solidžius mačus sužaidęs Garrisonas Brooksas. „Wolves Twinsbet“ aukštaūgis iš pradžių prieš Kėdainių klubą surinko 16 taškų, 8 atkovotus kamuolius, 2 blokus ir 23 naudingumo balus, o tuomet 8 taškais, 7 atkovotais ir 4 perimtais kamuoliais, 4 rezultatyviais perdavimais ir 17 naudingumo balų nubaudė „M Basket-Delamode“ ekipą. Jo komanda abiejuose mačuose pasiekė užtikrintas pergales.

Spėti, kurie krepšininkai iššaus kituose turuose, galite ir jūs. Sudėliokite savo komandą „Scorestars“ žaidime ir pretenduokite į įvairiausius prizus viso sezono metu.

Praėjusios savaitės „Scorestars“ lyderių dešimtukas:

Rėmėjai

Titulinis rėmėjas

Generalinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Partneriai

Medicinos tyrimų partneris
Techninis partneris
Transliacijų partneris
Techninis partneris
Transliacijų partneris
Transliacijų partneris
Techninis partneris
Techninis partneris