I. Brazdeikis palieka „Žalgirį“
Betsafe-LKL nuotr.

I. Brazdeikis palieka „Žalgirį“

Autorius: zalgiris.lt
2023-09-24

Kauno „Žalgirio“ gynėjas Ignas Brazdeikis palieka komandą. Lietuvos rinktinės krepšininkui ir Pirėjo „Olympiacos“ klubui pasiekus susitarimą, I.Brazdeikis persikelia į Eurolygos vicečempionų ekipą, o „Žalgirio“ klubą pasieks solidi išpirka.

„Tokioje sezono stadijoje nesinori didelių permainų, bet sulaukęs Eurolygos vicečempionų pasiūlymo I.Brazdeikis pareiškė norą palikti komandą. Į mus kreipėsi ir Pirėjo „Olympiacos“ klubas, todėl teko ieškoti bendro sprendimo ir geriausių sąlygų susiklosčiusioje situacijoje. Derybose išsakėme savo poziciją, su kuria kitai pusei sutikus, teko priimti šį nelengvą sprendimą. Bet kokiu atveju dėkojame Ignui už čia praleistus metus“, – sakė Kauno „Žalgirio“ direktorius Paulius Jankūnas.

Į I.Brazdeikio vietą „Žalgiris“ jau dairosi pamainos.

„Likus tiek nedaug laiko iki Eurolygos sezono pradžios, ieškoti pastiprinimo nėra lengva, tačiau dirbame ties tuo. Iš kitos pusės, turnyre Kipre pamatėme, kad dabartinis dvyliktukas gali užtikrintai varžytis su Eurolygos komandomis, todėl optimizmo tikrai neprarandame“, – teigė „Žalgirio“ direktorius.

Traumą paskutinėse Pasaulio taurės turnyro rungtynėse patyręs I.Brazdeikis su žalgiriečiais keliavo į treniruočių stovyklą Kipre, bet draugiškame turnyre, kuriame „Žalgiris“ susitiko su „Olympiacos“ ir Belgrado „Crvena Zvezda“, ant parketo nepasirodė.

Prie „Žalgirio“ 2022 m. vasarą prisijungęs I.Brazdeikis debiutiniame savo Eurolygos sezone per rungtynes rinkdavo po 11,6 taško, atkovodavo po 2,9 kamuolio ir atlikdavo po 1,3 rezultatyvaus perdavimo.

„Betsafe-LKL“ čempionate jis pelnydavo po 8,6 taško, atkovodavo po 2,9 kamuolio ir atlikdavo po 1,6 rezultatyvaus perdavimo.

Rėmėjai

Titulinis rėmėjas

Generalinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Partneriai

Transliacijų partneris
Techninis partneris
Medicinos tyrimų partneris
Transliacijų partneris
Techninis partneris
Transliacijų partneris
Techninis partneris