Kaune – galimybė iš arti pamatyti bei įsiamžinti šalia Citadele KMT čempionų taurės
Regimanto Zakšensko nuotr.

Kaune – galimybė iš arti pamatyti bei įsiamžinti šalia Citadele KMT čempionų taurės

Autorius: diena.lt
2024-02-14

Ateinantį savaitgalį Kaune nugriaudės krepšinio šventė. Dėl pirmojo sezono titulo – Citadele Karaliaus Mindaugo taurės susikaus keturi stipriausi šalies klubai. 

Vasario 17 d. pirmajame pusfinalyje susikaus Vilniaus „Rytas“ ir Panevėžio „7bet-Lietkabelis“, antrajame – Kauno „Žalgiris“ ir Šiaulių „Šiauliai“. Vasario 18 d. – finalų diena. Sirgalių laukia ne tik mūšiai dėl bronzos ir aukso, bet ir „Betsafe Casino“ snaiperių konkursas.

Šiemet čempionišką Citadele KMT trofėjų dar iki prasidedant svarbiausioms dvikovoms, iš arti galės pamatyti ir visi kauniečiai bei miesto svečiai.

„Šis turnyras tradiciškai yra ne tik apie sportą, bet ir apie pramogas, pažintis, draugystes, ilgus pokalbius ir dalijimąsi įspūdžiais. Todėl kasmet, skelbdami Citadele KMT priimantį miestą, galvojame ir apie vietą, kuri krepšinio entuziastus galės priimti ir tribūnoms nutilus. Šįkart mūsų turnyro oficiali afterparty vieta – „Rebels“ PUB baras, įsikūręs pačioje Kaune širdyje“, –kalbėjo vykdomasis LKL direktorius Justinas Liaudinskas.

Laisvės al. 21, Kaune veikiantis „Rebels“ baras kauniečių ir miesto svečių lauks abi turnyro dienas - šeštadienį ir sekmadienį. Tačiau krepšinio dvasią šiame bare galima pajausti jau dabar. Lankytojams suteikiama unikali proga iš arti pamatyti bei nusifotografuoti prie oficialaus trofėjaus – Citadele Karaliaus Mindaugo taurės, kurią vasario 18 d. „Žalgirio" arenoje kels čempionai.

Anot „Rebels Pub“ atstovo Daivaro Judino, akylesni lankytojai ant taurės įžvelgs kovos randus. Mat pereinamasis trofėjus yra pabuvojęs ne vienoje šalies arenoje, čempionų drabužinėse, sportininkų autobusuose.

„Esame labai laimingi galėdami prisiliesti prie Lietuvos, o ypatingai – Kauno, sporto istorijos. Sportas yra viena svarbiausių mūsų identiteto dalių. Savo lankytojams rodome nuo „Formulės 1“ lenktynių iki tarptautinių regbio batalijų. Žinoma, krepšinis, ir ypatingai „Žalgiris“ yra svarbiausi akcentai sudarant transliacijų tinklelį, – pasakojo D. Judinas. – Viso finalinio savaitgalio metu lauksime visų dalyvaujančių komandų sirgalių, kurie galės aplaistyti pergales ar nuplauti pralaimėjimų kartėlį. Taip pat ir pasidalinti varžybų įspūdžiais bei pasikrauti energijos prieš kitas varžybas. Tikimės tapti tikrais namais visiems krepšinio gerbėjams“.

Rėmėjai

Titulinis rėmėjas

Generalinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Pagrindinis rėmėjas

Partneriai

Medicinos tyrimų partneris
Transliacijų partneris
Techninis partneris
Transliacijų partneris
Techninis partneris
Techninis partneris
Transliacijų partneris
Techninis partneris